Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Bölge Hastanesinde Yaşadığımız Kötü Deneyim

27 Temmuz 2023 17:56

24.07.2023 tarihinde eşim, Pendik Bölge Hastanesinde sezaryen doğum yapmıştır. 1 gün sonra çıkış yapabilirsiniz denilmiştir ve 25.07.2023 tarihinde eve çıkışımız yapılmıştır.

26.07.2023 tarihinde 2 günlük bebeğimizin ateşinin 38.2 olduğunu gördük. Bebeğimiz ateşlendiği için 19:30 da hastanenin acil bölümünü aradık.

Bizimle telefonda konuşan hastanenin kadın personeli, kaba ve anlayışsız bir tavırla çocuk doktorunun olmadığını söylemiştir. Bebeğimizin ateşinin 38.2 ye çıktığını söyledik ve orada doğum gerçekleştiği için çocuk doktorunu çağırmaları gerektiğini belirttik. Bize bu konuda yardımcı olamayacaklarından "hastanemize getirmeyin" cümlesini kurdular. Hem doğum o hastanede olduğu hem de 2 günlük bebeğimiz ateşli olduğu için yardımcı olmaları gerektiğini söyledik. Hastaneye gitsek bile bizi alamayacaklarını ifade ettiler.

O gün 3 tane özel hastane gezdik. Bölge hastanesinin 25 Temmuz'da bizi eve çıkarmasına rağmen çıkış kağıdı verilmediği ve hala hastanede yatışımız görüldüğü için bizi hiçbir hastane kabul etmedi. 38.2 ateşli 2 günlük bebeğimiz ve ameliyatlı lohusa eşimle 6 saat hastane hastane gezdik.

Bu konuda tekrar tekrar hastaneyi aradığımız halde bize kimse yardımcı olmadı. Şu an bebeğimiz Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır.

Pendik Bölge Hastanesinin sorumsuzluğu, çalışan kadın personelin kaba ve anlayışsız tavrından dolayı şikayetçiyiz. Bize yaşatılan bu kötü deneyimi asla unutmayacağız.

12 Ekim 2023 11:52 (Şikayetten 2 ay sonra)

Esma
Esma

Hangi doktorda doğum yaptı acaba

Hakan
Hakan

Doktordan şikayetimiz yok o çok iyiydi hastane bizi zorda bıraktı

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Doğumda Yaşanan İhmaller Ve Sonuçları

20 Ekim 2024 21:26

27 Haziran 2024 15:24
Merve sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 10:36