Atilla sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 10:21

Pekin Karavan'dan arkadaşla birer tane karavan aldık ama ikisinin de eksikleri vardı. Haftaya göndereceklerdi 4 hafta bekledik. Gönderdikleri kilit sepetin kilit yuvasına olmadı. Yeniden aldım. Sepeti boyamak yerine üzerine bir kova boya dökmüşler boya aşağı doğru akmış gibi dalgalı. Yağmur yağdı, bir baktım su akıyor alttan. Su sepete dolmuş. Sepetin kapak düzgün takılmadığı gibi ağzı çok kötü fitil alıp taktım. Arkadaşın karavanın kapısında çöp kutusu var benimkinde yok. Yola çıktık: bir baktım yolda karavanın üst fiillerinden bir taraf aşağı sarkıyor. Silikon işçiliği kötü. Mobilyalar sunta yani karavan için kullanılabilir hafiflikteki en ucuz malzeme. Suntadan Bir masa çakmışlar, kendi açıklamalarına göre lazım olursa dışarıda da kullanın diye teleskopik yapmadık şeklinde. Masayı yola çıkacağınız zaman alıp yatağın üzerine yerleştirmek zorunda kalıyorsunuz. Yatakları kullanacağınız zaman bu masayı ne yapsam diye düşünüyorsunuz. Tüp sepetine giden bir sistem yok. Dolayısıyla tüple aynı kapalı ortam içerisinde uyumak zorundasınız. Elektrik tesisatında kırmızı siyah yani artı eksiye dikkat edilmemiş. İki tane oldukça ağır olan aküler akü dolabının ön kısmına yerleştirilmiş. Dolayısıyla öne binen yük çok fazla idi. Aküleri geriye aldım. Bu arada pekin karavan telefonda söylediğiniz gibi değilmiş, bu karavanda 12 volt ile çalışan tek şey dizel ısıtıcı. Diğer her şey 220 ile çalışıyor. Karavana dışarıdan elektrik aldığınızda aküleri bu elektrik ile şarj edemiyorsunuz. Yani güneş enerjisi ile beslenmede herhangi bir sıkıntı olsa elektriksiz kalacağız. Yalıtım çok kötü sıcağı çok fazla hissediyorsunuz muhtemelen soğukta da durum aynı olacak. En çok canımı sıkan ise, karavanın bir tekerinde 4 bijon olması gerekirken, 3 tane bijon var.

Pegasus Karavan Kalitesiz Malzeme Ve Eksik Hizmetle Hayal Kırıklığı

21 Ağustos 2024 11:06
Pegasus Karavan Kalitesiz Malzeme Ve Eksik Hizmetle Hayal Kırıklığı
Hasibe sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 15:45

Can Karavan Bursa Kalitesiz Malzeme Sıfır Servis Hizmeti

28 Nisan 2024 22:47
Can Karavan Bursa Kalitesiz Malzeme Sıfır Servis Hizmeti

Afkar Karavan Malzemeler Ve İşçilik Çok Kötü!

05 Ağustos 2024 11:28
Talha sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 17:17