Hasan sonuçtan memnun

Paytr Valör Süresini 7 Günden 3 Güne Düşürmüyor

13 Eylül 2024 11:49
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler”

Paytr valör süremi 7 günden 3 güne düşürmüyor. Paytr ile çalışalı neredeyse 1 yıl oldu. Risk politikalarını hiçbir şekilde ihlal etmedim. Artı olarak müşterilerime olumsuz bir durum dahi yaşatmadım. Fakat Paytr valör süremi 7 günden 3 güne düşürmüyor. Reklam maliyetleri, ürün maliyetleri, hizmet kalitesi için yüksek miktarda harcama yapıyorum ve Paytr parayı 7 günde bir veriyor. Bu durumda çok zorlanıyorum. Dünya çapında bir çok ödeme altyapısı ertesi gün ödeme verirken, Paytr gibi kurumsal ve büyük bir şirketin valör süresini 7 günden 3 günü düşürmemesi son derece beni üzüyor. Lütfen konu ile ilgilenilmesi konusunda desteğinizi rica ediyorum

13 Eylül 2024 12:01 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Hasan B. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

25 Eylül 2024 16:41

Hasan B. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

26 Eylül 2024 09:47

Merhaba Paytr, kurumsal mailinizden destek alıp valör süremi düşürdüm. İlginiz için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim

26 Eylül 2024 09:48

İlginiz için teşekkürler

Dilber sonuçtan çok memnun

Dilber
04 Temmuz 2024 15:19
"Deniz hanıma ilgisi için teşekkürler. En kısa sürede ertesi gün ödemeye geçmek umuduyla... Teşekkürler :)"
Paytr Ertesi Gün Ödeme Talebi

Halil
26 Ekim 2023 12:28
Paytr Ödeme Göndermiyor Sözleşme Kurallarına Uymuyor
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Paytr Valör Süresi 8 Günlük Valör Süresini Düşürmüyor

Yahya
14 Temmuz 2024 14:39
Paytr Valör Süresi 8 Günlük Valör Süresini Düşürmüyor
Baltek sonuçtan çok memnun

Baltek
17 Ocak 2024 08:57
"Teşekkürler sorunum çözüldü."
Electric sonuçtan hiç memnun değil

Electric
24 Eylül 2024 17:42