Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Paytr Sanal Pos Red Sorunu

Paytr Sanal Pos Red Sorunu
24 Temmuz 2024 17:03

Merhabalar, fotoğrafta gördüğünüz gibi, 'Firmanızla çalışmak istemiyorum.' denildi ve sebebini sordum ancak hiçbir şekilde cevap alamıyorum. Şahıs veya sitenizle alakalı bir sorun olmadığını söylüyorsunuz. Bunun bir sebebi olmalı, ancak yine hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz. Lütfen neden onay vermediğinizi açıklayın ve bu sorunu çözün. Sanal pos için bireysel başvuru yaptım, olmadı. Şahıs şirketi olarak başvuru yaptım, yine olmadı.
Site ismim :wellknees.co

29 Temmuz 2024 12:33

Merhabalar, daha önce kendi markam için oluşturduğum web sitemin ödeme altyapısı için başvuru yaptım fakat uygun olmayan iş modeli kararı ile red verildi. Şu anda yeni bir web sitesi ve ürün değişikliği yaparak tekrar başvuru yaptım ve tekrar aynı karar ile red verildi. Bu konu hakkında bilgi almak ve neden red aldığım hakkında bilgi almak istiyorum web sitesi ve ürün tamamen farklı olduğu halde başvurum neden reddedildi? Bu 2. Oluyor... Şu anda herhangi bir eksiğim bulunmamakta. Önceki başvurum için üründe sıkıntı olduğunu belirttiler ve farklı bir ürün veya iş için başvurabileceğimi söylediler fakat sonuç yine aynı! Bu sorunun acilen çözülmesini ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum aksi takdirde her türlü kanaldan şikayet edeceğimi de belirtmek isterim.

Başvuru yaptığım web sayfam : https://bupsytr.com/

son yaptığım başvuru takip numaram : RF1DG7221T745295

Ek
29 Temmuz 2024 12:28

Merhabalar, daha önce kendi markam için oluşturduğum web sitemin ödeme altyapısı için başvuru yaptım fakat uygun olmayan iş modeli kararı ile red verildi. Şu anda yeni bir web sitesi ve ürün değişikliği yaparak tekrar başvuru yaptım ve tekrar aynı karar ile red verildi. Bu konu hakkında bilgi almak ve neden red aldığım hakkında bilgi almak istiyorum web sitesi ve ürün tamamen farklı olduğu halde başvurum neden reddedildi? Bu 2. Oluyor tamamen rezillik... Şu anda herhangi bir eksiğim bulunmamakta. Önceki başvurum için üründe sıkıntı olduğunu belirttiler ve farklı bir ürün veya iş için başvurabileceğimi söylediler fakat sonuç yine aynı! Bu sorunun acilen çözülmesini ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum aksi takdirde her türlü kanaldan şikayet edeceğimi de belirtmek isterim.

Başvuru yaptığım web sayfam : https://bupsytr.com/

son yaptığım başvuru takip numaram : RF1DG7221T745295

25 Temmuz 2024 09:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

Bilal K. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

25 Temmuz 2024 09:26

Bana ulaşmanızı bekliyorum.

25 Temmuz 2024 16:28

Bilal K. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

25 Temmuz 2024 17:57

Açıklama yaptıkları için teşekkür ederim sorunu çözdük

Paytr Onay Vermiyor Sorunu Sanal Pos

Murat
25 Nisan 2024 14:30
Paytr Onay Vermiyor Sorunu Sanal Pos
Çağrıhan sonuçtan hiç memnun değil

Çağrıhan
23 Temmuz 2025 17:10
paytr-sanal-pos-basvurusunda-sahis-firmalarina-esit-davranilmiyor-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Paytr Başvuru Sorunu, Reddetmişler

Ahmet