Paytr Ödeme Yapmıyor

16 Nisan 2024 15:56

Paytr'de dört adet hesabım bulunmaktadır. Web sitelerim üzerinden satış yapmakta ve bazen link ile ödeme almaktayım. Paytr, ödemeleri hesabımıza aktarmamak için çeşitli zorluklar çıkarmaktadır. Satışın faturasını, kargo takip numarasını istemekte ve biz de bunları göndermekteyiz. Ayrıca kargonun web sitesinden görüntü talep etmektedirler. Faturanın tam rakamlarının tutmadığını belirtmektedirler; oysa toplam tutar, pos cihazından çekilen miktar ile aynıdır. Parayı iade etmemizi talep etmekteyiz, ancak bunu yapmamaktadırlar. Böylece para havada kalmaktadır. Telefonla iletişim kurmaya çalıştığımızda yanıt alamamaktayız. E-posta yoluyla yazışmaktan yorulduk ve paramızı alamadık. Sonunda iade etmek zorunda kaldık ve bu durum müşterinin bize olan güvenini sarsmıştır; artık bizden alışveriş yapmamaktadırlar. Zarar etmeye başladık ve Paytr'nin mağazalarını kapatmak zorunda kalacağımızı düşünmekteyiz.
Ayrıca, Paytr'nin 'Neo pos' adında bir uygulaması bulunmaktadır. Para çekme işlemi sırasında bir sorun yaşandı; müşteriden tutar çekildi ancak bizim hesabımıza geçmedi. Her yere durumu bildirdik, fakat mağduriyetim 1.470 TL oldu ve hala ödeme alamadım. Üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti. Artık durumu Allah'a havale etmek zorunda kaldık.

16 Nisan 2024 17:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Dondurma E. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

16 Nisan 2024 17:34

Her cevabiniz 1 is günü. Ancak 1 yılı asan bir suredir 1 gün olmadı ki çözüm sunasiniz. Su ana kadar tek problem bile çözmediniz

Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
06 Eylül 2024 12:59
"Mağduriyet yaşayabilirdim ancak yinede kısa süre içerisinde çözüme kavuştu şikayet oluşturmadan önce müşteri hizmetleri hiç dikkate almıyorlardı telefonu dahi açmıyorlardı sürekli geçiştirmeye çalışıyorlardı net cevaba bile kavuşamamıştım ancak şikayet oluşturduktan sonra sorun kısa süre içerisinde çözüldü teşekkür ederim yinede"
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
25 Eylül 2023 15:02
Paytr 1 Aydır Paramı Yatırmıyor, Paytr Mağazama Bloke Koydu.
Paytr 1 Aydır Paramı Yatırmıyor, Paytr Mağazama Bloke Koydu.

Paytr Mağaza Hesabı Ödeme Blokesi

Beraat
27 Ağustos 2024 18:07
Paytr Mağaza Hesabı Ödeme Blokesi
Bedri sonuçtan çok memnun

Bedri
07 Mart 2024 13:29
"Sorunumu 1 gün gibi sürede çözdüler. Lakin bu tür sorunlu firmalardan sanal pos desteğini çekmelerini rica ediyorum. Yinede teşekkür ederim Paytrye"
Paytr Ücret İadesi Yapmama
Paytr Ücret İadesi Yapmama