Hamza sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 23:57

Turkcell Paycell uygulaması yüzünden mağdur edildim. Kartıma aktar dedikleri Paycell puanlarını faturama yansıtarak 1000 TL için 99 TL kesinti yapılmıştır. Paycell hesabıma aktarmış olduğum 996,10 TL'lik işlemi iptal etmek istediğimde, iptal işlemi yapmayacaklarını ve parayı normal hesabıma aktarmak istediğimde ise yine yapmadıklarını söylediler. Mağdurum, işlemlerin iptal edilmesini ve paramın iadesini talep ediyorum. Ayrıca, haksız yere 1414 TL olan faturamın tekrar düzeltilmesini rica ediyorum. Umarım sorunumuzu çözersiniz. İyi çalışmalar dilerim.

28 Ekim 2024 23:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

29 Ekim 2024 00:01

Umarım sorunu çözersiniz milyonlarca lira alıp insanların 3 kuruşuna göz dikenlerden olmazsınız

29 Ekim 2024 08:20

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

29 Ekim 2024 09:54

Hiçbir sorunu çözmediğiniz gibi bir de hata tespit edilmemiştir diye cevap veriyorsunuz sizin yüzünüzden 5 yıllık Turkcell aboneliğimi sonlandıracağım ve sizi de mahkemeye vereceğim Paycell hesabımın kapatılması ve karta bulunan paramın faturamdan düşülmesini talep ediyorum insanları yormayın bezdirmeyin bir şeydende

Tuğba
15 Ocak 2025 12:34

Kerim
26 Ocak 2024 00:52
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
09 Ekim 2024 19:35
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Kart Aktarımında Hatalı Fatura Ve Hat Kapanması Mağduriyeti

Hacer
05 Haziran 2025 03:05
Seyfullah sonuçtan hiç memnun değil

Seyfullah
04 Aralık 2024 19:52