Saliha sonuçtan çok memnun

Paycell İşleminize Devam Edemiyoruz. Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene.

Paycell İşleminize Devam Edemiyoruz. Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene.
Saliha
19 Temmuz 2024 14:02

Paycell hesabımda 1 sanal 1 fiziksel kartım var ve ikisinde de bir miktar bakiye var. Daha dün kullanırken hiçbir sorun yoktu. Fakat bu sabah Paycell hesabıma giriş yaptığımda iki kartımda yoktu. Kartlarımı eklemeye çalıştıkça hata verdi ve ben iki kartımı da ekleyemiyorum. Yeni kart oluşturamıyorum. Hiçbir şekilde Paycell uygulamasında işlem yapamıyorum. Paycell puanlarım olduğu gibi duruyor fakat ne kartlarıma ne de parama ulaşamıyorum. Lütfen ilgilenin.

19 Temmuz 2024 14:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

19 Temmuz 2024 14:28

Değerli Müşterimiz, Dünya genelinde birçok sektör ve kurumu etkileyen yazılım kaynaklı global bir sorun nedeniyle, ülkemizde de birçok kurum hizmet kesintisi yaşamaktadır. Bu problem, çözüm ortaklarımızdan aldığımız servislerde aksaklıklara neden olmuştur. Aksaklık giderildiğinde sizlere hizmet sunmaya devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili tüm detayları Saygılarımızla, Paycell

Muhammed

19 Temmuz 2024 12:03
Nazım sonuçtan çok memnun

Nazım
19 Temmuz 2024 14:04
"Teşekkürler kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim"
Paycell Kayıtlı Kartlarım Yok Ve Eklenmiyor
Paycell Kategorileri