Enes sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2024 23:38

Passolig kartı almak için başvuru yapıyordum, gerekli bilgilerimin hepsini girdim, ancak alan kodu hatası veriyor. Diyarbakır'da yaşıyorum. 412 yapıyorum, hata veriyor. 2-3 gün denedim, sistemde hata olabilir diye ama halen hata veriyor. Bu durumun düzelmesini ve kartımın tarafıma ulaşmasını istiyorum. Acil gereğinin yapılmasını arz ederim.

29 Temmuz 2024 22:02

Passo lig kart başvurusu yapmak için uygulamaya girdim formu doldurdum SMS onayladım sonra kart tipi seçiniz yazı çıktı ama seçebileceğim seçenek yoktu neden böyle oldu? Çözüm bulunmasını istiyorum ve geri dönüş bekliyorum gereğinin yapılması arz ederim.

Ek
29 Temmuz 2024 18:03

Passo lig kartı almak için uygulamaya girdim formu doldurdum SMS onayladım sonra kart tipi seçiniz yazı çıktı ama seçebileceğim seçenek yoktu neden böyle oldu? Öğrenmek istiyorum çözüm bulunmasını istiyorum geri dönüş bekliyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ek
12 Temmuz 2024 00:32 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

28 Nisan 2025 18:43

20 Şubat 2025 20:22