Nur sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 19:25

Arkadaşlarımın hediyesi olan Paşabahçe borcamım patladı. Buz dolabının normal kısmında içinde yoğurt olan yuvarlak Paşabahçe bor camımı elime alıp dolaptan çıkarırken elimde patladı. Nasıl olabilir hala şaşkınım. Elimde kalan parçalar elimi kesti. Kapağı yere düştü bir şey olmadı kapağına. Nasıl olur da bir Borcam patlar. Bir Borcam yoğurdun boşa gittiğine mi üzüleyim, her şeyin battığına mı, bor camımdan olduğuma mi, canımın yandığına mı üzüleyim. Kaliteli diye güvenle kullanıyordum ama maalesef. Zararımın giderilmesini talep ediyorum. (Biraz temizledik den sonra fotograf çekmek aklıma geldi.) Kalan kapağı da fotoda var

21 Haziran 2023 19:46 (Şikayetten 20 dakika sonra)
Nur
Nur
22 Haziran 2023 19:57

Evet aranıp ilk kullanım olup olmadığı soruldu, ilk kullanım olmadığı için üretim hatası değilmişmişmiş. Yıkanırken dolaba koyarken vs sürtünmeden kılcal çatlama sonucu olmuş olabileceği gibi saçma bir açıklama yapıldı. Fırında kullanıma uygun olan bir üründe Kılcal çatlama olabiliyorsa yine üretim hatasıdır. Hiç mi cam ürün kullanmıyoruz sanıyorsunuz. Kılcal çatlama diye bir şey olsa tüm cam ürünlerimiz patır patır dökülürdü. Arayıp inandırmak için mücadele etmeyin. Kullanıcı hatası olduğunu asla kabul etmiyorum. Ne yaşadığımı ben biliyorum. Müşterilerin bilgisine yuvarlak tencere Borcam elinizde veya durduk yere patlayabilir kesinlikle tavsiye etmyorm

01 Şubat 2024 00:09
Paşabahçe İlk Kullanımda Yırtılan Kapak
Rukiye sonuçtan çok memnun

29 Mayıs 2023 04:42
"Teşekkürler başka bir sürahi göndererek hatalarını telafi ettiler"
Paşabahçe Cam Sürahi Patladı

08 Eylül 2025 20:22