Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Parodontax Diş Macunu Ciddi Sağlık Sorunlarına Yol Açıyor

05 Aralık 2024 12:02

Buradaki yorumları okuyana kadar ben de aynı şekilde, geçici bir rahatsızlık gibi düşünmüştüm. Parodontax aynı ürün bende de ciddi sağlık sorunlarına deri rahatsızlıklarına sebep oldu. Alt dudağımın iç tarafındaki deri diş etlerine kadar tahriş oldu ve yaralar çıkmaya başladı. Üst diş etlerinde de kızarıklıklar oluştu. Macun kaynaklı olduğunu düşünmediğim için birden fazla kez kullandım. Maalesef şu an ağrılar başladı. Kesinlikle bu ürünün toplatılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ürünü Migros'tan satın almıştım, satın aldığımda 1+1 kampanya ile dağıtıldığını öğrendim. Böyle şikayetleri oran ürünlerin elden çıkarılması için bu tarz bir yöntem izlenmesi çok kötü. Talep edilmesi halinde ürün görseli ve kasa fişi paylaşılacaktır.

Parodontax Diş Eti + Hassasiyet & Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

07 Aralık 2024 12:38

İki gündür konu hakkında herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

08 Aralık 2024 12:32

Ürünü kullanmayı bırakalı 3-4 gün oldu, üst dudak iç taraf tamamen iyileşti gibi, alt dudak iç taraf yaraların büyük kısmı iyileşti diş etlerinin diplerinde hala tahriş devam ediyor, iyileşme eğiliminde, zarar verebilecek tuzlu ekşili yiyeceklerden kaçınmak zorunda kaldım, bu arada halen herhangi bir dönüş olmadı.

06 Ocak 2025 15:56 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Tüketicimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyimin detaylarını kayıt edebilmek ve çözüm sunabilmek adına bize ulaşmanızı rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. ♥ Saygılarmızla, GSK Tüketici Sağlığı

06 Ocak 2025 16:00

"sizi temsilcilerimizden birine bağlamaya çalışırken lütfen hatta kalın" dendi, fakat sonra hat düştü. Görüşmek isteyen ilgilenecek personel doğrudan arayabilirse daha mantıklı olur sanki.

07 Ağustos 2024 13:58
Sevgin sonuçtan hiç memnun değil

Parodontax Diş Macunu Kullanımı Sonrası Alerjik Reaksiyon Ve Yetersiz Uyarı

26 Eylül 2025 08:29