Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

Parex Tornado Paspasımın Sıkma Aparatı Fabrikasyon Hatası Ve Yedek Parça Sorunu

Parex Tornado Paspasımın Sıkma Aparatı Fabrikasyon Hatası Ve Yedek Parça Sorunu
01 Aralık 2024 15:12

Parex Tornado temizlik paspasımın sıkma aparatı kırıldı. Ve üründe mop ile sıkma işlemi yaparken dönmüyor. Şikayetlere baktığımda bir çok kullanıcı aynı durumdan muzdarip olduğunu gördüm. Fabrikasyon hatası olduğu diğer kullanıcılarında bu sorunu yaşadığından açıkça anlaşılır durumdadır. Söz konusu sıkma aparatının tamire elverişli olmamakla beraber yedek parçasını temin etmede sorun yaşıyorum. Parex'in Tornado ürününün sıkma aparatının temini için firmadan yardımcı olmalarını istiyorum. Sorunum çözüme kavuşturulmadığı takdirde tüketici haklarımı kullanacağım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

01 Aralık 2024 14:41

Parex Tornado temizlik paspasımın sıkma aparatı kırıldı. Şikayetlere baktığımda bir çok kullanıcı aynı durumdan muzdarip olduğunu gördüm. Fabrikasyon hatası olduğu diğer kullanıcılarında bu sorunu yaşadığından açıkça anlaşılır durumdadır. Söz konusu sıkma aparatının tamire elverişli olmamakla beraber yedek parçasını temin etmede sorun yaşıyorum. Parex'in Tornado ürününün sıkma aparatının temini için firmadan yardımcı olmalarını istiyorum.

04 Aralık 2024 10:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2024 11:13

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

26 Mart 2025 20:52

Hiçbir çözüm sunmadılar. Asla Parex önermiyorum.

Gökhan
17 Eylül 2023 10:43
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Parex Yedek Parça Temini

Arife
14 Aralık 2023 12:39
Parex Yedek Parça Temini

Şerife
08 Temmuz 2025 20:00
Parex Paspasın Yedek Parçası Yok, Ürün Çöp Oldu
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
18 Ağustos 2024 22:49
Hurişah sonuçtan hiç memnun değil

Hurişah
21 Eylül 2024 14:35