Hazel sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 23:34

Binance web3 cüzdanı üzerinden telegram'da bir sayfada paylaşılan kontrat adresi aracılığıyla pancakeswap'tan babylon adında bir kripto para satın aldım. Daha sonra yaptığım araştırmada, bu işlemin güvenilir olmadığını öğrendim. Satın alma işlemi sırasında şüphelerim vardı; ancak Binance ve pancakeswap üzerinden işlem yaptığım için kendimi güvende hissettim. Yaşadığım bu olumsuz durumdan Binance ve pancakeswap'ın sorumlu olduğunu düşünüyorum ve bu tür olaylara izin verilmemesi gerektiğini belirtmek istiyorum.
Ayrıca, geçmişte bu konuyla ilgili yüzlerce şikayet olduğunu gördüm ve konuya önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Binance web3 cüzdan adresim: 0x9a9e5908115e81ffd0d4b2a0def61a7ff005300b

profile profile profile

Yorumlar (7)

Ozgur
Ozgur

Geçmiş olsun yapacak bir şey yok. Aynı listelenecek olan coinden pancakeswap da yapıyorlar. Toplam Babylon a şu ana kadar 3200$ yatırım olmuş ama satamadığın için sürekli yükseliyor. Havuzda bnb olmadığı için satamıyorsun. Yani şöyle sen bnb veriyorsun karşılığında Babylon alıyorsun. Ama adamlar Babylon yi sana satar satmaz bnb leri alıyorlar. Havuzda bnb ve başka para birimi olmadığı için satış gerçekleşmez. Bende çok az bir miktar yatırdım. Ve sonra araştırdım. Bayağı arttı token ama orijinal olanı değilmiş maalesef. Artık üstüne bir bardak su içebilirsiniz.

Sonuç ne oldu

Hazel
Hazel

Binance ile iletişime geçtim. Yapacakları bir şey olmadığını ve siber suçlara başvurmam gerektiğini söylediler. Telegram kanalını da şikayet ettim ancak kapatılmadı.

Ahmet
Ahmet

Ben telegram da bu grubu şikayet ettim ama telegram grubu kapatmıyor bu şekilde insanlar kaldırılmaya devam ediyor

Dilek
Dilek

Binance Chat üzerinden bu durumu görüşün arkadaşlar. Sizi neler yapabileceğiniz konusunda bilgilendirecekler. Maalesef ki sahte bir coin. Herkes talepte bulunursa Siber Suçlar bu konuda gerekeni yapacaktır. Hepimiz inandık maalesef

Binance wep3 cüzdanında panceswap dan Babylon coin aldım çekim yapamıyorum dolandırıcılarmış paramızı kurtarmanın hiçbir yolu yok mu lütfen bilen yardımcı olsun

Sonuç ne oldu

Cihat sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 12:10

06 Mart 2024 22:29
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 12:50