Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Çalışanları Hasta Ve Hasta Yakınlarını Tersliyor

16 Aralık 2023 01:57

Açık kalp ameliyatı geçirmiş ve kalbinde pil bulunan babamın aşırı öksürmesi ve öksürürken morarması şikayetiyle bu gece acil servise gittik. Sıramız geldikten sonra damar yolu açılarak EKG çekildi ve oksijen verildi. Ancak sonrasında gelen giden olmadı. Defalarca sormama rağmen, sorularım hemşirelere yönlendirildi. Hemşireler de doktorlara yönlendirdi. Hemşire sandığımız kişi aslında doktormuş. Hemşire sanarak soru sorduğumuz için azar işittik. Hatta üstüne terbiye etmeye kalkıştı. Herkesin giydiği farklı renkli üniformalar nedeniyle kimin hangi görevde olduğu anlaşılmıyor. Hastalarla senli benli konuşuluyor. Bu durum tartışmalara yol açıyor ve hemen güvenlik çağırılıp durum daha da geriliyor. Bu ne biçim bir yönetim anlayamıyoruz. Can derdinde olmasak niye gidelim ki? Bu tür durumlarla defalarca karşılaştık. İnşallah bir çözüm bulunur.

Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

İlhan Varank Hastanesi Hastanede İyi Ve Kötü Doktor Deneyimi

12 Mart 2025 02:51
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 12:18

Yoğun Bakımda İletişimsizlik Ve İhmal Sonucu Kayıp

20 Temmuz 2025 03:20

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erzincan Araştırma Hastanesi Acil Bölümü

22 Ocak 2024 17:06