Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Palette Deluxe Saç Boyası İle Yaşadığım Ciddi Sorunlar

Palette Deluxe Saç Boyası İle Yaşadığım Ciddi Sorunlar
04 Ağustos 2024 12:15

Birkaç yıl önce Palette Deluxe ile saçlarımı açtım, hiçbir sorun yaşamadım. Ama 10-1 küllü açık sarı ile saç cilası yapmak istedim ve yaptım da. Saç derim o kadar çok yandı ki saç derimin zayıf düştüğünü düşünüp önemsemedim ve tedavimi yaptım.

İki gün önce saçlarımı sarı yapmak istedim ve 12-1 numaralı boyayı aldım. (saçlarım doğal) saçlarıma sürdüm, boya saçlarımı mahvetti. Diplerim turuncu, ortaları kendi saçım ve uçlarım açık sarı.

Buna üzüldüğüm yetmezmiş gibi saçlarımı yıkarken kafa derim acıyordu ve şiş olduğunu fark ettim. Saç derim şişmiş ve patladı. Şu an kafam yara içinde. Baktığımda birçok insan bu durumdan şikayetçi. Piyasadan mı kaldırılmalı, ne yapılmalı peki?

04 Ağustos 2024 12:29

Az önce 3. Yaramı buldum 4. İnşallah olmaz 🙏🏻

Yorumlar (6)

Ersin

Teşekkür ederim yarın cildiyeye gideceğim banyo yaptım çıktım ve daha çok iltihap akmaya başladı

Alen
Alen

Bende de aynı sorun var Sizinki geçti miz kaldı mı ve bana ne önerirsiniz rica etsem yardımcı olur musunuz

Ersin

Merhaba iki gün oldu sacımı boyayalı ve kafamın içinde 10 dan fazla yara oluştu ve ağrıyor hala yaralar kanama şeklinde değil iltihap akma şeklinde temizliyorum ve tekrar iltihap gibi toplanıp kuruyor ve acısını derimin altından beynime kadar hissediyorum siz bir çözüm bulabilmiş miydiniz

Melisa

Maalesef çok iyi bir çözüm bulamadım onarıcı merhem (marka) sürdüm kulak çubuğu ile en azından bir sağlık ocağına gitmenizi tavsiye ederim

Blue
Blue

Merhaba aynı sorunu aynı marka ve aynı renkte yaşadım bugün (10.1) kafamda 5 veya 6 tane kırmızı yara oluştu ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum daha önce bu markayı da kullandım böyle bir şey olmadı ilk defa oluyor lütfen yardim edin yarin sabah insan içine çıkmak zorunda kalacağım

Melisa

Allah yardımcın olsun zor geçiyor maalesef kimse ilgilenmiyorda ben o hatayı iki kere yaptım :(

Palette 10.1 Saç Boyası Kullanımı Sonrası Ciddi Yanık Problemi

Özge
24 Aralık 2024 12:58
Palette 10.1 Saç Boyası Kullanımı Sonrası Ciddi Yanık Problemi

Yaren
09 Ağustos 2024 22:48
Palette 10.1 Boyası Saç Derimde Yanık Ve Kanamaya Sebep Oldu
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Neriman
13 Temmuz 2024 01:33