Öztiryakiler Bardak Yıkama Makinesi Sürekli Arızalanıyor

17 Ekim 2024 01:33

Geçen sene 2023 Ocak ayında Öztiryakiler bardak yıkama makinesi aldık, 1 ay demeden arızalandı. Servis geldi, yaptı. Bir ay demeden yine arıza yaptı, yine servis geldi, yaptı. Dedikleri elektrik sistemi sorunlu, topraklama yaptırın denildi.

7 bin tl verdik, topraklama yaptırdık. Sonra yapıldıktan 15 gün demeden yine arıza yaptı. Ben kızılca kıyameti kopardım, ayıplı ürün adı altında fabrika değişim yaptı. Yeni makine geldi, fabrikadan takıldı. Ne hikmetse bu makine de arıza yaptı. Servis yine yaptı. Bu sefer yine elektrik fazla voltajdan denildi, özel ona elektrik panosu yaptırdık, 8 bin tl'ye yakın yine masraf yaptık.

İki ay demeden bu sefer patladı, servis geldi. İçinde bir parçası değişecek ama garantiye girmiş, 6500 TL denildi, bir de ona para verdik. Bitmedi, daha bir ay demedi yine patladı, bu sefer boyler kazanı delinmiş ve diğer arızasını bakmadan regülatör bağlanacak, elektrik sistemi fazla voltaj dediler. Ben işte o zaman kıyameti kopardım, yeter artık, yaptığım masrafla yeni bir bardak yıkama alırdım ben dedim. Fabrikayla iletişime geçtim, bana dediler ki incelemeye alalım, makineyi tamir edip yollayalım size denildi.

Bir makine bu kadar kötü ve ayıplı olamaz. İki makine de ayıplı çıktı. Bir buçuk senelik bir makine 6 ayda 5-6 kez bozulur mu, ya bana bir söyler misiniz? Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Hep bir bahane, ben yeni makine istiyorum. Ayıplı ürünlerini alıp yenisini göndermelerini talep ediyorum.

Bu kadar kötü bir marka olamaz, eğer yeni makine vermezlerse makinenin tüm belgelerini alıp Tüketici Hakları'na gideceğim ve şikayette bulunacağım. Bilgileri olsun. Didim Altınkum, y*** y***

28 Ekim 2024 18:12

Öztiryakiler markası büyük pişmanlıktır. 3 ay demeden sanayi tipi bardak yıķama makinesi bozuldu sonra 5 kez daha bozuldu ayıplı mal adı altında fabrikayı arayıp değişim talep ettim. Fabrikadan yeni ürün yolladılar. Bir ay sonra takıldı aradan 1 ay geçmeden bu makinede bozuldu bir buçuk yıl içerisinde makine 7 kez bozuldu 6 ci bozulmasında makine patladı elektrikler saçtı kullanıcı hatası denilip takılan parçaya 6500 TL servis ücret aldı. Peşinden 3 ay demedi yine makine patladı elektrikler saçtı Boyner kazani ayrıca çatlamış makine su damlatıyordu Fabrikaya ulaştım durumu anlattım bana makineyi incelemeye alalım kazani değiştirelim bakımını yapıp yollayalım denildi Ama ben makinenin değişimini talep ediyorum. Bu nasıl bir marka bu kadar kötü olabilir kimseye almasını önermiyorum Makine gitti hala inceleme yapılıp bana dönüş yapılmadı ben değişim olmadığı takdirde tüm belgelerimi alıp Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım buradanda bildirmek isterim değişim talebimi buradanda okuyun lütfen

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Öztiryakiler Buzdolabı: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

13 Şubat 2025 11:33
Ferdi sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2023 12:24
"Öztiryakiler isminin hakkını verdi ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim"
Mustafa sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2023 15:33
"Teşekkürler"
Derya sonuçtan çok memnun

Öztiryakiler Dolapta Lekelenmeler Oluştu

12 Eylül 2025 12:10
Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 12:30