Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Özsüt Güzelbahçe Şubesinde Yaşanan Saygısızlık

Ahmed
22 Eylül 2023 10:25

Yıllardır gittiğim Özsüt Güzelbahçe şubesinde dün çok saygısız bir olay yaşadım. Şubede her zaman olan kibar bayan maalesef izinliydi ve yokluğu hemen fark edildi... Mekanda çok sesli bir arabesk parçası çalıyordu, masalar pis ve bir eleman müşteri masasında domates kesiyordu?!. O** diye yeni işe girmiş bir eleman son derece saygısızca ortada dolaşıyordu. Oturduğum pis masaya her zaman içtiğim French press istedim... Bu saygısız eleman siparişi son derece saygısız bir şekilde masaya attı?! Serviste ne tepsi vardı ne de ikramlık. Ve kahvenin bir bölümü masaya dökülmüş durumdaydı. Böyle bir eleman mekan batırır. Müziğin yüksekliğinden şikayet edince bana küfür eder gibi baktı ve biraz kıstı. Servisin kötülüğünden ve mekanın pisliğinden şikayet edince bu o*** isimli şahıs üstüme yürüdü ve beni mekandan kovdu. Öbür çalışanlar araya girmese bana vurma teşebbüsünde bulundu?! Hayatımda böyle bir saygısızlık yaşamadım ve ben bu mekana en az 7 yıldır gidiyorum. Benimle beraber 2 müdavim daha mekanı terk etti. Özsüt bu konuda bir önlem almazsa polise şikayet te bulunacağım.

22 Eylül 2023 12:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Özsüt’ü tercih ettiğiniz ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetsizliğiniz ilgili birimlerimize aktarılmış olup, en kısa zamanda size geri dönüş yapılması sağlanacaktır. Saygılarımızla, Müşteri Hizmetleri

Azra sonuçtan hiç memnun değil

Samsun 56lar Özsüt Şubesi

Aydin
06 Eylül 2025 12:17

Hazal
04 Ocak 2024 00:09
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
14 Eylül 2024 17:54