Özka Power Jeneratör Servise Gelmiyorlar

23 Eylül 2024 15:45
Koray'ın Teşekkür Mesajı
“Şirket yetkilisi K*** bey geleceği günün bir gün öncesi üzücü bir kaza yaşamış ve bundan dolayı telefona dönüş yapamamış. Hatta samimi bir şekilde belgeleri gösterdi geldiğinde. Biz de kazadan haberdar olmadığımız için ilgilenmiyorlar diye düşündük ve şikayet ettik. Geldi gereken her şeyi yaptı. Kendisine teşekkür ediyor ve kazadan dolayı geçmiş olsun diyoruz”

Bir Jeneratör aldık, bakım zamanı geldiğinde garantiden çıkmadan vaktiyle bakımını yaptırmak istediğimiz zaman haftalarca bekletiyor sonra merak etmeyin garantiden çıkarmayız diye sözlü beyanda bulunuyorlar.

Binamıza elektrik geldi ve artık binaya pano konulması elektrik kesintisi olursa Jeneratörün devreye girmesi gerekiyor. 11 Ağustos tarihinde bu iş için davet ettik. P günden bütüne tam 42 gün geçti ve sürekli geleceklerini söyleyip gelmiyorlar. İşlerine kesinlikle sadık değiller daha önce de Şikayetvar'a şikayet ettik sonrasında geldiler ve şikayeti kaldırmamızı rica ettiler. Cihazı satana kadar iyiler sonra sürekli sallarlar sizi. 2023 tarihinde ricaları ile sildiğim şikayet ektedir.

Koray
Koray
28 Eylül 2024 11:11

Stefan sonuçtan hiç memnun değil

Özka Power Jeneratör'den 55 KW Jeneratör Aldım Artık Çalışmıyor

04 Eylül 2024 13:54