Ali sonuçtan hiç memnun değil

Özilke Bilişim - Reyontek Firmasından Alınan Tecno Pova4 Telefonun Bozuk Çıkması

12 Ekim 2023 14:59

Amazon üzerinden 6 Eylül de Reyontek isimli bir firmadan Tecno Pova isimli bir telefon aldım. Sipariş numarası 406-2906451-2712360. Ürünü almamın üzerinden 2 hafta geçtiğinde arka kapağının şiştiğini gördüm. Danıştığım arkadaşlar bataryanın şiştiğini ve patlama riski olabileceğini söylediler. Bu nedenle Amazon müşteri hizmetlerini 27 Eylülde aradım H***Hanım satıcıya iade için mesaj atmamı söyledi ve iki iş günü satıcının geri dönmesi için beklememi önerdi. Daha sonra sorun çözülemediği için 30 Eylülde tekrar Amazondan Ş***Hanım,5 Ekimde F***Hanım ile görüştüm. Bütün bu arkadaşlar haklı olduğumu iade konusunda hiçbir problem yaşamayacağımı söylediler ve a'dan z'ye garantinin devreye gireceğini söylediler. Fakat 9 Ekimde görüştüğüm b** Hanım A'dan Z'ye garantinin devreye girmediğini kendisinin tekrar bunu amirlerine söyleyerek devreye aldığını belirtti. Ancak 2 gün sonra gelen yanıtta benden taşıyıcı belgesi ve teslimat kodu istendi. Sonuç olarak 2 hafta elimde olan ve bataryası şişen bir ürünü Amazon gibi global bir firmada geri iade edemiyorum. Satıcı firma telefonda bir problem olmadığını istersem ürünü yetkili servise göndermemi öneriyor, zaten Reyontek isimli firma uzlaşma ve işbirliğinden son derece uzak. Ancak Amazon ve müşteri ilişkileri de bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Ali
Ali
15 Ekim 2023 20:51

Telefonda arka kapağındaki şişme görüntüsü.

İsmail
06 Aralık 2024 12:51
Amazon'da Stok Krizi Ve İletişim Sorunları
Amazon'da Stok Krizi Ve İletişim Sorunları

IMEI Kopyalanan Telefon, İade Ve İletişim Sorunu!

11 Temmuz 2025 02:24
imei-kopyalanan-telefon-iade-ve-iletisim-sorunu-4.pdf