Arzu sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 23:42

Ö**** K********* Çorlu Sweet Beauty Güzellik Merkezi'nde Kasım 2024'te microblading işlemi yaptırdım, parayı elden alıyorlar. Hiçbir kaydım olmadan 4000 TL ödedim. Çok doğal, çok güzel olacak dediler, fakat iki kaşım birbirinden bağımsız oldu. Altın oran falan hikaye, 3 gün sonra işlem silindi. Görüşmeye gittim, 'Normal, senin cildin tutmamış, rötuşla düzeltiriz' dediler. İlk defa bir güzellik merkezinde yapamadığı bir işlem için rötuş adı altında tekrar 1000 TL istendiğini gördüm. Onu da 3 hafta sonra yaptırdım, 3. gün banyo yapınca işlem yine silindi. Güzellik merkezine gittim, Ö**** Hanım'la görüşmek için, danışmadaki C**** Hanım bugün hiç merkeze gelmeyeceğini söyleyip yalan söyledi. Ö**** Hanım benimle muhatap bile olmadı. Parayı alana kadar her şey, cildin tutmadığı yalanını söylüyorlar herkese. Orada işlem yaptıran iki arkadaşımın da tutmamış, ne hikmetse! Normalde lazerle silinebilen işlem burada ıslak mendille siliniyor. Ö**** K*********'ye gitmek pişmanlıktır. Kaşlarımın nasıl olmadığını fotoğrafını paylaşıyorum. Lütfen yaşadığınız sorunları siz de paylaşın. Sonuç olarak 5000 TL verip kaş kalemiyle kaşımı yine boyuyorum, paramın geri verilmesini talep ediyorum. Hatalarını kabul edip ücret iadesi yapana kadar şikayetçi olmaya devam edeceğim.

16 Aralık 2024 20:58

Özgür kandemir li de yapılan kaşlar siliniyor. 3 gün içinde silinsin diye mi o kadar para ödüyoruz. Uzmansa doğru tekniği bulur ve uygular. Ama tekrar tekrar para almak için nasıl bir boyayla boyuyorsa ilk duşta siliniyor, iki kaşın şeklinin birbirine hiç benzememesi de cabası. İşlerinin arkasında da durmuyorlar, burayı çizmemişsiniz ki diyorsun seni muhatap bile almıyor.

Tuğçe
Tuğçe

Merhaba Arzu hanım 1 sene geçmiş şikayetiniz üzerinden kaşınız ne durumda? Benimde hiç güzel olmadı 1 hafta oldu yaptıralı 5bin tl verdim bende elden. Fatura vs yok. Fotoğraf attım kendilerine sizce bu kaş olmuş mu diye çünkü eşitsizlik var iki kaş arasında. Kabul etmiyor ilk günler normal koyuluğu şekli düzelecek diyor. Rötuş için de 1000 TL istiyor ama gitmeyeceğim. Çok pişman oldum bende. Kaşımın doğal hali bile bundan kat kat iyiydi... Ayrıca yaptıracak olanlar kaşa asla hizalama altın oran yapmıyor sadece tek kaşta çizeceği modeli gösterip başlıyor işleme o yüzden iki kaş arasında belirgin şekil farklılığı oluyor.

Arzu

Bu arada siz yorum yazdığınızda Ocak Ayında 2 ay olmuş yaptıralı. 1 sene değil 😊 belirtmek istedim. 3 gün sonra işlem siliniyor zaten boya sanki sadece akıp gidiyor.

Metin Alptekin Beauty Center İnanılmaz Bir Vaka

29 Nisan 2024 13:59
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 21:34
Özgür Kandemirli Beauty Microblading Sonrası Asimetrik Kaş Kabusu

By Özlem Çelik Kaş Microblading Hizmetinden Memnun Kalmadım!

31 Temmuz 2023 18:04