Ergün sonuçtan memnun

LS2 Kaskın Çene Kısmındaki Yırtık Ve Garanti Sorunu

13 Ekim 2024 20:31
Ergün'ün Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim, hayırlı isleriniz olsun”

Merhaba,

2023 Aralık ayında aldığım LS2 Advant kaskın çene açılır kısmında ufak bir yırtık oluşmuş ve ben bu kaskı sadece kışın kullandım. Garanti süreci için Motospartan mağazasına götürdüm, ancak garanti kullanıcı hatası diyerek geri gönderdi. Tekrar gönderdim, yine geri gönderdi. Çene açılır bu modelde, tam arka tarafına değecek şekilde açılıyor ve değen noktada plastik bir kısım var (kask takılı haldeyken burun hizasında). Orada ufak bir yırtılma var ama camı kapattığımda oradan ufak bir hava geliyor ve önümüz kış. Kaska girebilecek rüzgar veya yağmur suyu benim görüşümü engelleyecek. İnceleyen kişiler, çene kısmını tam açıldığında kaskın arka sırttaki çıkıntıya değdiğini ve tam olarak oraya değerek yıprandığını, yırtıldığını anlayabilirler. Garanti süreci de henüz bitmedi, distribütörün de Özen Motor olduğu söylenmişti. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum, acilen.

14 Ekim 2024 08:34 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhabalar; Kaskı motospartana götürerek arıza kaydı açtırıp tarafımıza gönderiniz. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Keyifli sürüşler dileriz.

22 Ekim 2024 11:42

Merhabalar ürün ile ilgili işlemler yapılmıştır. Ve ürününüz bayimize gönderilmiştir.

25 Ekim 2024 09:14

Merhabalar ürünü teslim aldınız mı?

08 Aralık 2024 14:10

Merhaba, evet aldım ilginiz için teşekkür ederim sorunum çözüldü.

08 Aralık 2024 14:11

Teşekkür ederim, hayırlı isleriniz olsun

13 Temmuz 2024 18:07
Özen Motor Nexx X. R3R Hatalı Üretim
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 13:36
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 11:08

Özen Motor Ls2 Advant2 Kask Şikayeti

21 Ekim 2025 16:57
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
25 Nisan 2024 17:13