Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Özel Rota Tıp Merkezi Doktordan Memnun Kalmadım

07 Haziran 2024 21:49

Acaba hastane sahibi yorumunu okur mu çocuk bölümündeki doktordan hiç memnun değilim kaç gece çocuğumu muayeneye getirdim ayağına demir düşmüştü Dr. Kulağına boğazına bakıyor bu nasıl muayene şeklidir küçük çocuğun ishaldi bunda da yine aynı şekilde boğaza kulağa bakıyor 80 yaşında vardır kulağı duymuyor Türkçe anlamıyor ne ilaç yazdığını bilmiyor güya özel hastane o kadar paramız gidiyor çocuklarımızın hakkını buna veriyoruz ya doktoru değişin ya da kimse gitmez o hastaneye şikayet edebileceğim her yere sizi şikayet ettim gereği yapılacak.

09 Ekim 2024 16:01 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhabalar doktorlarımızın her biri tecrübeli Türkiye de eğitim almış kalifiyeli kişilerdir. Ancak doktorumuzdan memnun kalmanızı anlayabilriz, çocuk doktorumuzda eylül ayından itibaren değişmiştir doktorumuz Uzman Doktor Alpaslan Gündem dir. Sağlıklı günler dileriz.

Seçil
Seçil
13 Ekim 2024 00:56

Doktorun reklamını ne çok yaptınız. 1yil oldu bu yorumu yazalı yeni mi cevap yazıyorsunuz neden çünkü doktor yenilemişler ya çok kaliteli bir hareket. Millet biliyor artık o hastanenin ne olduğunu...

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Van Özel İstanbul Hastanesi Hastane Doktorunun Hasta Muayenesi Yaklaşımı Üzerine Şikayet

14 Mayıs 2024 21:48

Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi Doktorun Saygısız Davranışı Ve Hasta Hakları İhlali

09 Ekim 2024 02:19

Çocuk Dostu Olmayan Doktor Deneyimi