Azize sonucu yetersiz buldu

Özel Jimer Hastanesi Ziyaretçi Çiçeği Kaybolması

09 Mayıs 2023 09:57

10 martta arkadaşım bu hastanede doğum yaptı. Doğal olarak güzel çift orkide aldık ve çiçek gerçekten gösterişliydi ziyarete gittik. Fakat sekreter tarafından merdivenlerden döndürüldük çıkarken hastaya verileceği söylendi. Bilin bakalım ne oldu? Çiçek ortadan toz oldu üzerinde eş"ek kadar isim yazan çiçek yok. 11 Mart çıkış günü arkadaşıma çok alakasız ot denilebilecek tarzda kart isim olmayan bir çiçek verilmiş. Jimere bir şey emanet edemeyeceksek Neden emanet alıyorsunuz ki. Evimize tekrar. Biz kendimiz verebilirdik. Böyle bir sorumsuzlukla ilk defa karşılaşıyorum ilk defa Başıma geliyor. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. 400 TL lik Çiçekle 50 TL lik çiçek arada dağlar kadar fark var ve Tabii ki de hakkımı arayacağım. Ya çiçeğin tekrar alınmasını talep ediyorum. Ya da parasının ödenmesini talep ediyorum.

09 Mayıs 2023 17:36 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Azize M., 24724980 nolu bildiriminize istinaden gerekli işlemler başlatılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla. Özel Jimer Hastanesi

13 Mayıs 2023 22:51
Azize
Azize
17 Mayıs 2023 16:28

Çiçeğimi aldığımda çiçeğim deki bütün süsler sökülmüştü. ( boncuklu zincir hasır karvizit ve bir takım nazarlık vs. ) bunları geçin en köyü 2 yerinden yani dalından kesilmiş budanmış. Neyse ki çiçeği depoya değil de kim eve götürdüyse getirmiş sağ olsun. Açıklamaları çiçek unutulmuş dediler. Gerçekten bu açıklamaya inanamadım çünkü aşağı inip isim soy isim söyleyip çok farklı bir çiçek verilmiş. Madem unutulmuş nasıl çiçek verdiniz.? Unutulduysa ve depoya gittiyse neden çiçek budanmış ve üzerindeki aksesuarlar yok. Güven sıfır gerçekten

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Doktor Değişikliği Ve 20 Bin TL Fazla Ücret İtirazı

15 Ocak 15:32
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Odası Süslemesinde Tek Firma Zorunluluğu Mağduriyet Yaratıyor

08 Ekim 2025 10:10
dogum-odasi-suslemesinde-tek-firma-zorunlulugu-magduriyet-yaratiyor-1.jpg
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Jimer Hastanesi Yenidoğan Bakımında Şeffaflık Eksikliği Ve Profesyonellik Dışı Davranış

24 Ocak 22:37

Doğumda Yaşadığımız Olumsuz Deneyim Ve İletişim Sorunları