Özel Işık Tıp Merkezi Şikayetçiyim

28 Mart 2024 18:39

Hamileyim ve çalışıyorum, sabah saatlerinde bulantım ve kasık ağrılarım çoktu bu sebepten bu doktor denen şahsı aradım, durumumu belirttim ve bana rapor yazıp yazamayacağını sordum, o da yazabileceğini söyledi. Kendisine son on gündür en az dört kere gittim beni biliyor hastası olduğumun farkında ve zaten bana yaptırmadığı tahlil kalmadı sırf para için. Sonra oraya gittim bana kafana göre rapor yazamam uğraşamam seninle 9 ay boyunca seninle mi uğraşacağım keyfe keder alamazsın herhalde miden bulanacak ağrın olacak ne var yani nerede çalışıyorsan çalış beni ilgilendirmez hadi hadi gibi cümleler sarf etti. Keyfe keder istemediğimi söyledim madem telefonda neden evet rapor yazıyorum dediğini sordum. Anlamıyor musun sen gibi cümleler kurdu. Ben bir eğitimciyim ve kendisini yine de alttan alıp yanlış anlaşılma olmuş demek ki peki deyip uzatmadan odadan çıkmaya çalışırken bana hala Allah Allah anlamıyor musun sen diye sesini yükseltti. Şunu da belirtmek isterim ki kendimi gerçekten iyi hissetmiyordum dinlenmek istedim hamileliğin ilk haftaları yaşayanlar beni anlayacaktır ve ilk olduğu için haliyle korku ve endişe de oluyor insanda. Her neyse Eğer hamile olmasaydım onu orada rezil ederdim ben bunu düşünerek uzatmadım haklı olmama rağmen ama o benim hastası olmama rağmen umursamadı. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hiçbir şey karşılıksız kalmaz.

Poyrazın

Aynı muameleyi bende yaşadım. Bir kadınla nasıl konuşulacağını bilmeyecek kadar saygısızca biri Ben kendimi izah etmeye çalıştıkça kaba bir şekilde konuşup sözümü kesti Arkadaşımda aynı muameleyi gördü hatta ultrasondan bebeğine bakarak dovn sendromu olduğunu belirtmişti şimdi çocuk dünyada sapa sağlam Biz kadınlar hamileyken hassas bir süreçten geçiyoruz haliyle hormonlar değişiyor ama bir doktor bile hassas yaklaşmıycaksa vay halimize

Tülay

Doktorun ismi neydi acaba bende orayaa gidiyorum bilmek istiyorum

Poyrazın

Metin