Sema sonuçtan hiç memnun değil

Özel Görkem Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Kliniğinde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

07 Şubat 2024 13:40

Hastalara saygının asla olmadığı bir dişçi maalesef... Soru sorduğumda ters cevap aldığım ya da hiçbir cevap alamadığım, dişçi fobimin oluşmasına neden olan bir klinik. Hastalara saygı ve sevgisi olmayanların bu işi yapmaması gerektiğini düşünüyorum. Daha doğrusu insan sevmeyenlerin bu mesleği yerine getiremeyeceğini düşünüyorum ve bu dişçide düşüncemin canlı örneği. Bir yakınımın tavsiyesi üzerine tedaviye başladım ancak tedavi sürecim boyunca hep korka korka gittim "acaba bu defa bana ne diyecek? " " şunu söylesem ya da sorsam bana nasıl bir tepki verir? " vb. Hep sormak istediğim soruları korka korka sordum ama aldığım ters cevaplardan ya da "bunu anlamak zorunda değilsin! " Tarzı cevaplardan dolayı çoğu şeyi yutmak zorunda kaldım ve bu bende bir fobiye neden oldu. Dişçi kelimesini duyunca bile irkilmeme neden olundu maalesef. Tek istediğim işinizi sadece para için yapmayın, size gelen insanların ne tür bir hayat yaşadıklarını bilemezsiniz ama buna rağmen bir de siz o hayatı olumsuz etkiliyorsunuz! Ayrıca her gittiğimde en az yarım saat bekletilip odaya alındıktan sonra da habire yapılan hesap kitap işlemleri kliniğin hastalara yönelik değil sadece maddiyata yönelik olduğunu hissettiriyor. Velhasılı kelam benim için çok kötü bir deneyimdi umarım bundan sonra dişçiye gitme cesaretimi toparlayabilirsem iyi ve mümkünse sorduğum sorulara kırıcı olmayan yanıtlar veren, bana insancıl muamelede bulunan doktorlara denk gelirim amin🙏🏼

11 Şubat 2024 23:28 (Şikayetten 4 gün sonra)
Sema
Sema
12 Şubat 2024 21:18

"Takıntılı" diyerek zaten şikayetimin ne derece gerçek olduğunu kendiniz de gözler önüne sermiş oldunuz... Asla hiçbir eleştiriyi kabul edemiyorsunuz, hep en mükemmel olduğunuzu düşünüyorsunuz. Dilerim hep kendiniz gibi insanlara maruz kalırsınız. Buraya şikayette bulunmaktaki tek amacım insanların saygı görmeyecekleri bir yerde kötü deneyim yaşamalarına engel olmak yoksa sizden hatanızı kabul etmenizi zaten deneyimlerime dayanarak asla beklemiyordum. Bu arada keşke uzun uzun yazdığınız gibi hastalarınızı gerçekten önemseseydiniz emin olun burada çok farklı bir deneyim paylaşıyor olurdum gerçi olumlu olumsuz yorum yapılmasının da umurunuzda olduğunu sanmıyorum ama...

15 Haziran 2023 19:39

Özel Nefes Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi Yaptırdım, Üslupsuzluğa Maruz Kaldım!

20 Eylül 2023 17:11
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu

16 Ekim 2024 15:34
Para Odaklı Ve İlgisiz Tedavi: Dişlerim Daha Da Bozuldu

S. Helin
16 Eylül 2023 14:23

Diş Tedavisi Kabusu: Sağlam Dişimi Kaybettim!

05 Nisan 2025 14:28