Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Özel Egekent Hastanesi (Denizli) Çok İlgisiz

23 Ağustos 2023 12:36

Kas erimesi hastasıyım ve akülü tekerlekli sandalye kullanıyorum. 01.08.2023 tarihinde Metlife ferdi kaza sigortam kapsamında sunulan mini check-up hizmetinden faydalanmak için Denizli Özel Egekent Hastanesini tercih ettim. Girişte check-up ve MR hizmetinde ve veznede görevli arkadaşlar, aynı zamanda kan tahlili, EKG çekimi ve akciğer filmi çekiminde görevli arkadaşlar çok ilgili davrandılar. Hatta onların bu davranışları sebebiyle “üroloji ve genel cerrahi servislerinden” ayrı ayrı ücreti mukabilinde ek hizmetler satın aldım. KBB de alacaktım ama doktor o gün izinliymiş alamadım.

Üroloji’de Op. Dr. ****’ın hastaya yaklaşımı hiç iyi değil. Kendisine bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. Onlar bizim konumuz değil, bizim konumuzla bizim branşımızla ilgili sorunlarını anlat şeklinde tersleniyorum. Sonuçta orası bir devlet Hastanesi değil ve ben ücretini ödemişim ve asıl şikayetim dahiliye uzmanı Uzm. Dr. ***ye yönelik. Ücretsiz mini check-up hizmetim sonunda tahlil değerlendirmesi için Uzm. Dr. ***’ye yönlendirildim. Dedim ki benim şu şu şikayetlerim var, kas erimesi hastasıyım anlattım durumu biraz. Bu check up sonuçlarından ben o şikayetlerine cevap veremem, sen benim randevulu hastam da değilsin dedi. Bunlara cevap vermem için senin ultrasona ve tomografiye girmen lazım dedi. Tamam dedim ne gerekiyorsa yapalım ama ben tomografiye girebilecek miyim? Ben o sedye üzerine yatamam, beni kaldıracak bir engelli transfer lifti filan var mı bu hastanede, ben nasıl yatacağım oraya dedim. “orasını ben bilemem, o benim işim değil vs.” şeklinde bir cevap aldım. Şikayetimi https://egekenthastanesi.com/ web sitesi üzerinden belirttim, Facebook ve Instagram üzerinden de mesaj gönderdim. Kesinlikle dönüş yapmadılar, önemsemiyorlar.

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 15:18
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Egekent Hastanesi Check-up Randevusu İçin Ulaşılamayan Hastane

07 Temmuz 2025 12:01

Özel Egekent Hastanesi Denizli Egekent Hastanesi Şikayet

11 Eylül 2024 12:51
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 14:56

17 Eylül 2024 11:29