Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Özel Dr. Hakan Erbil Ümitköy Polikliniği Lazer Epilasyon Hayal Kırıklığı

05 Temmuz 2023 15:39

Hem paket program yapmayıp ( lehinize gibi lanse edilen bir durum) işlem sürerken seans başına alınan ücret işlem bitmeden revize edilebiliyor hem de işlem sonucu başarılı olmadığında bir garantisi telafisi olmayabiliyor. En kötüsü de sürekli söz konusu olan ( muhteşem yere göğe sığdırılamayan ) o cihaz; sık sık arızalandı denip, randevularınız sürekli iptal ve erteleme yaşıyor. Yani başladığınıza pişman olsanız bile, yarıda bırakmadığınız için; keyfi çalışan denetimsiz personelin elinde mağdur oluyorsunuz. Konu özel ve hassas olduğu için bir süre tolere etseniz bile; bir yerde patlayıp mecbur kalıp klinik sahibi hekimle şikayetinizi paylaşmak zorunda kalıyorsunuz. Yaşadığım şeylerle ilgili personel detayı vermeyeceğim ama konu genel hatlarıyla bu. Özetle ben ve götürdüğüm çocuğum adına çok kırgın ve kızgınım maddi ve manevi zaman kaybının yanında tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

04 Temmuz 2023 17:19

Merhaba; uzun periyotla sürecek bir hizmet alırken ( Lazer Epilasyon vb. ) seçtiğiniz yere ve şartlarına çok özen gösterin. Sonunda maddi manevi mağdur olabilirsiniz. Özellikle, hizmet bir kişinin inisiyatifine bırakılıp denetimde iç denetim yapılmıyorsa hüsranla sonuçlana biliyor. Hem paket program yapmayıp ( lehinize gibi lanse edilen bir durum) işlem sürerken seans başına alınan ücret işlem bitmeden revize edilebiliyor hem de işlem sonucu başarılı olmadığında bir garantisi telafisi olmayabiliyor. En kötüsü de sürekli söz konusu olan ( muhteşem yere göğe sığdırılamayan ) o cihaz; sık sık arızalandı denip, randevularınız sürekli iptal ve erteleme yaşıyor. Yani başladığınıza pişman olsanız bile, yarıda bırakmadığınız için; keyfi çalışan denetimsiz personelin elinde m...,... Oluyorsunuz. Konu özel ve hassas olduğu için bir süre tolere etseniz bile; bir yerde patlayıp mecbur kalıp klinik sahibi hekimle şikayetinizi paylaşmak zorunda kalıyorsunuz. Klinik sahibi mailime döner mi iletirler mi bilmem ama ben buradan da uyarmak istedim. Özetle; süreç isteyen bazı işlemleri güvenmediğiniz referans almadığınız bir yerde yaptırmayın. Yaşadığım şeylerle ilgili personel detayı vermeyeceğim ama konu genel hatlarıyla bu. Özetle ben ve götürdüğüm çocuğum adına çok kırgın ve kızgınım maddi ve manevi zaman kaybının yanında tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

Hakan
Hakan

Konu ile ilgili personele daha dikkatli olması için gerekli uyarı yapılmıştır.

Miray sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Kübra Nur Özcan Kliniği Randevu Saatine Uyulmuyor

03 Nisan 2025 19:45