07 Eylül 2024 16:17

Özel Diyalog Diş Polikliniği'ne maalesef Instagram’daki Örnek diş fotoğraflarına bakarak gitmiştim, lamine diş yaptırdım ve kocaman yapay duran dişler yapıldı. Ağzımı zar zor kapatıyordum. Doğal durması için uçları biraz transparan, tırtıklı ve içe dönük olmasını istediğimde sanki ilk defa diş yapıyorlarmış gibi davrandılar. 10 gün sonra sıfırdan başka bir yerde yaptırdım, oradaki kendi meslektaşları da bu eser karşısında şok oldular ve nihayet normal dişlerim oldu. Kendileri de beceremediklerinin farkında ve iade talep ettiğimde cep harçlığı gibi bir tutarı iade ettiler. Çok işinin ehli gibi özgüvenle yaklaşılıyor ama kesinlikle profesyonel değiller. İlk defa bir yer için yorum yazıyorum çünkü burada sağlık söz konusu. Benim çektiğimi kimse çekmemesi için buradan yazıyorum.

09 Eylül 2024 15:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgi
Sevgi

Instagram adıyla arattığım için kendilerinin şikayetlerini bende göremedim d. T E*** n*** olarak isim yanılgısına uğrayarak şikayet vs görmeyip ve görsellere bende aldandım ve profesyonel gibi konuşmalarına dediğiniz gibi aynılarını yaşadım ve ben dişçi travması olan biri olduğumu bilmeme rağmen kendileri de bana bunu yaşattılar. Dediğiniz gibi sağlık bu psikolojim maf oldu günlerdir uyumuyorum evden çıkmıyorum bütün hayatımı maf ettiler görselleri ekliyorum benim gibi birilerinin canı daha yanmasın diye de her yere bildireceğim ve şikayet edeceğim

Özel Diyalog Diş Kliniği Hayal Kırıklığı Yaratan Lamine Diş Deneyimi

Evren sonuçtan hiç memnun değil

Lale Ağız Diş Sağlığı Polikliniği Diş Kliniğinde Tedavi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

25 Mart 2024 18:25

Zirkonyum Sonrası Bitmeyen Sorunlar Ve Maddi Kayıplar Yaşadım