Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Oyunfor.com Kendi Aracı Firmaları İle İlgili Sorunda İlgilenmiyor

26 Ocak 2024 17:13

Canlı destek sizi hiç dikkate almıyor, muhatap bile olmuyor. Konuşmanın tamamını paylaşacağım, okuduktan sonra siz de hak vereceksiniz. Sorun şu ki, Oyunfor üzerinden uzun yıllardır alışveriş yapmıştım. Rise Online yeni sunucu açıyor diye eminim ki benim gibi birçok Knight oyuncusu yerini almak için sabırsızlandı. Ben de yerimi almak için siteye nakit para yükledim. Ancak yüklediğim para, aracı firmada bir sorun olduğu için hesabıma aktarılmadı. Canlı destek dekont istedi. İşlem yapacakmış gibi dekontu gönderdim, ancak ilgilenmediler, yazışmalarda göreceksiniz. Ayrıca otobüs bileti almıştım, yolculuğa çıkacağımı ve işimin hızlı bir şekilde çözülmesi gerektiğini, normalde işlemlerin nasıl olması gerektiğini bildiğimi, fakat sorunun onların anlaşmalı olduğu kuruluşla ilgili olduğunu belirttim. Oyunfor'un parasal işlem yapan bir departmanının olup olmadığını sordum. Benim aciliyetim, karakter ismimi başka birinin almasını önlemek için, zamanım varken hızla işlem yapmaktı. Bildiğiniz üzere, ön kayıt sürecinde Rise Online'a giriş yapan ve karakter oluşturanlara hediyeler verilecekti, fakat Oyunfor yüzünden ben o hediyeleri alamadım. Bunun üzerine Oyunfor'un başka bir departmanı olduğunu öğrendim, beni aradılar ve sorunun aracı firma kaynaklı olduğunu söylediler. Ben de buna karşılık, 'Demek ki küçük bir firmasınız ki, müşterinizi aracı firma ile muhatap ediyorsunuz. Sorununuzu kendiniz çözemiyorsunuz.' dedim. Yani anlayacağınız, aracı firmada paranız kaybolursa, Oyunfor size hiçbir şekilde yardımcı olmayacak. Bunu bilerek alışveriş yapın. Ayrıca sizi arayıp rahatsız edecekler, hayatımda bu kadar basit insanların bir araya geldiği bir başka yer görmedim. Bu arada, beni ilk arayan kişi ile iletişimimiz iyi geçti, ondan yana bir problemim yok. Ben de durumdan geri kalmadığımı anlayınca konuşamadı.

Oyunfor.com Müşteri Hizmetlerinde Yetersizlik Ve Kod Sorunu

22 Mart 2025 13:28
Mert sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 18:35

Oyun Force Çekme Talebinde Bulunduğumda Onay Sürecinde Diyor