Metin sonuçtan hiç memnun değil

Oxxo Yazılım Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar

Oxxo Yazılım Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar
26 Nisan 2023 21:28

Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart towers b kule no:** kat:3** kapı no:3803, 35530 Bayraklı/İzmir de bulunan https://www.oxxoyazilim.com/ olarak web sitesine sahip şirkete 3711 dolarlık bir yatırım yaptım.

Bu şirket kendi finans indikatörü GBP/USD paritesi üzerinden aylık %8 kazanç vaadiyle beni ikna etti ve yazışmalardan da görüldüğü üzere pammfx adında bir borsaya yatırım yaptırdılar. Bu borsaya para yatırmamda bana yardımcı bile oldular. Sisteme kasım 2021'de girdim. İlk 6 ay boyunca kazancımı düzenli çekiyordum ve kendilerine ait müşteri temsilcileri ile görüştüğümde herhangi bir sorun yaşadığımda hemen çözülüyor ve aylık kazançlarımı düzenli olarak aktarıyorlardı.

Hatta nisan 2022'de paramı erken almak istediğimde yine yazışmalardan da görüldüğü üzere cuma gününden önden yatırdılar. Sonrasında temmuz 2022 itibariyle paramı çekemedim ve sebep olarak da bayram nedeniyle gecikme yaşanacağını belirttiler. Daha sonrasında kendilerini önce kendim daha sonrasında ailemle 3 defa ziyaret ettim ve sürekli durumu ertelediler ve aralık 2022 sonuna kadar yatacağını belirttiler.

Daha sonra da sunucularda sorun var diye mart 2023 'e kadar beklettiler. Mart 2023 te ise 15 Nisan 2023'e kadar kazancımın yatacağını belirttiler ama hala yatmadı. Bu arada daha sonra bu şirketin kendilerine ait olmadığını Panama'da bir şirket olduğunu ve kendilerinin artık muhatap olmadıklarını söyleyip beni ne olduğu hakkında hiçbir fikrim olmadığı bir şirketle baş başa bıraktılar ve şu anda hiç kimseye ulaşamıyorum.

Oxxo yazılımda artık kesinlikle sorumluluk kabul etmiyor ve hiçbir şekilde bu tür sorunlarla muhatap bile olmuyorlar. Bu kişiler hala hiçbir şey olmamış gibi
her hafta Göztepe maçındaki bilboardlarda ve sosyal medya hesaplarında (youtube.com, Instagram, Facebook, telegram, Twitter) kendi reklamlarını vermeye devam ediyorlar.

Şu an temmuz 2022'den beri kazancımı çekemediğim için içeride çekemediğim 950 dolar kazancım da dahil 7686 $'ım bulunmaktadır. Tamamının güvenli bir şekilde bana teslim edilmesini ve sonrasında da sistemden tamamen çıkarılmayı istiyorum. Hesap detaylarımı da görebilirsiniz. Bütün para çekim taleplerimi ilgili yazışmaları ekte görebilirsiniz. Tüm ilgili mercilerden desteklerini rica ediyorum.

12 Mayıs 2023 20:53

Benim Google hesabımın takma ismimle açılmış olmasının şeffaflıkla bir ilgisi bulunmuyor. Delillere dikkat ettiğinizde gerçek kimliğim orada bariz görülüyor. Kendimi saklama gibi bir derdim yok. Sizin de "güya" bekliyor olmanız ve kendi içinizde yaşadığınız sorunlar, sunucuların yavaşlığı vs beni ilgilendirmiyor. Sistem doğru çalışmıyorsa bu işe baştan girişilmemelidir. Sadece mail yoluyla ulaşılabilen telefon, adres bilgileri bulunmayan ve bir sistemin kendisi siz olabilir misiniz? Eğer bir sistem veya -sözüm ona- borsa adres telefon bulundurmuyorsa ve kendilerine ulaşılamıyorsa nasıl düşünülmelidir? Eğer şeffaflığa ve etiğe inanıyorsanız bu kişilerin telefon ve adres bilgilerini paylaşın yüz yüze görüşelim ve ana paramızı alalım. Var mısınız şeffaflığa? Bu konuda yardımcı olabiliyor musunuz? Siz de aradan çıkmış olursunuz. Milyonlarca dolar tutan bu sistem sadece mail adresi ile ulaşılabilen bir kişiye teslim edilebilir mi? Ne kadar güvenli? Sizin indikatörünüzün çalışma prensibini çok iyi biliyoruz. %8 kazandırıyor hesabımızda görüyoruz fakat paramız 10 aydır yatmıyor. Sorun burada. Anlatabiliyor muyum? Bu indikatörün getirdiği kazançtan başka bir kazancı olmayan şirket folkartta hala nasıl duruyor ve billboardlarda reklam verebiliyor? Demek ki siz kazanıyorsunuz yatırımcılarınız kazanmıyor ve mağdur ediliyor. Kendi içinizde paralel bir sistem yaratmışsınız, suçu ona atıyor ve sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Bu yüzden gizliyorsunuz. İnsanların parasını 1 seneden beri vermeyen ve "ben paranı yatırdım senin hesabına düşmemiştir" diye etik olmayan bir şekilde cevap veren kişilerin güvenli ve dürüst aynı zamanda şeffaf olmadığı açık ortadadır. Bu cevap tarzı bana bir yerden tanıdık geliyor. Size de geldi mi? Diyelim ki Pammfx siz değilsiniz (? ) peki neden ısrarla insanların yatırım yapmasını sağlayarak reklam veriyorsunuz? Aylık düzenli kazanç vaadi ile insanların yatırım yapmasını sağlıyorsunuz? Burada yeterli alan olsaydı bütün delilleri buradan paylaşmak isterdim.

12 Mayıs 2023 20:53

Yani sonuç olarak Pammfx denen sistem aslında siz olsanız da olmasanız da suç işliyorsunuz. Tabii ki ulaşılabilir olmanız gerekiyor fakat onun da ötesinde şu an biz mağdur ediliyoruz ve çözümün bir parçası olmayı reddediyorsunuz. Kendinize bu kadar güvenmenizin sebebi de suçu Pammfx'e atıyor olmanız. Ben ana param olan 3711 USDT 'yi o günkü tl kurunda hesabıma veya kripto cüzdanıma o günkü kurdan sizden istiyorum. Önümüzde hafta içerisinde bu mağduriyetimi gideriniz. Ben de içerisinde yaklaşık 7500 dolar olan hesabımı size iade edeyim. Kazançların hepsi sizin olsun. Hesap aktarımımı da ana paramı yatırdıktan ofisinizde yapalım. Eğer gerçekten bir süre bekleyince yatacağına inanıyorsanız ve bu oluşturduğunuz/oluşturulan sistemi güvenli buluyorsanız teklifimi kabul edersiniz zaten. Ben sadece "ana paramı" alıp gitmek istiyorum. Ben de şikayetimi kaldırıp ve eğer çözüme ulaştırmamanız durumunda suç duyurusunda bulunmaktan vazgeçeceğim.

19 Ağustos 2023 09:29

Gerçekten yazıklar olsun, bir insanın en değerlisi olan annesine bile gözünün içine baka baka yalan söylediniz. Sizi Allah'a havale ediyorum. Bize o gün 900 bin dolara yakın paramı Binance'tan çekemedim demiştiniz ve çekmişsiniz. Çektikten sonra yatıracaktınız ama çekmenize rağmen yatırmadınız. İnsanların parasına el koyarak ne kadar süre dayanabileceğinizi düşünüyorsunuz?

Yorumlar (11)

Serkan

Bende mağdurum 7000$ benimde içeride var çekemiyorum birleşelim böyle ayrı ayrı olmaz...

Oxxo

Tarık bey bugün koskoca Binance borsasına'da sadece maille ulaşıyorsunuz bunlar merkeziyetsiz sistemler. Önce nereye yatırım yaptığınızı araştırın ve öyle suçlama ve iftiralar atın. Evet tabii ki Oxxo yazılıma suç duyurusunda bulunabilirsiniz, biz kendi yapay zekamızın tanıtımını yapıyoruz. Paralarda takılma oldu 2-3 senede bir oluyor ve düzeliyor bizim paramızda takıldı bizde zor duruma düştük ve bu dönemi atlatmaya çalışıyoruz. Olaylar sizin dediğiniz gibi olsaydı 2 gün önce geldiğinizde bizimle görüşememiş olurdunuz çünkü folkarttaki 400 m2 lik koskoca şirketi çoktan kapatmış olurduk. Takılmalar yaşandığından beri aynı yerde kalmaya devam ediyoruz hiçbir sorun yok.

Metin

Ugur beyin çıkmadan aileme belirttiği sureye kadar vermiş olduğu sözü tutmasını bekliyorum. Konuşacağımızı kendisiyle konuştuk. Bu dakikadan itibaren neyin doğru ya da neyin yanlış olduğu ile ilgili açıklama yapmayacağım ve söz gerçekleşene kadar da savunma yapmayacağım.

Oxxo

Öncelikle, de tarık bey biz yeterince şeffafız ve sizde şikayetlerinizi kendi isminiz ile oluşturmanız sizinde şeffaf ve dürüst olduğunuz anlamına gelir.

Metin

Cevabımı "markaya cevap yazınız" kısmında görebilirsiniz.

Oxxo

Merhaba Öncelikle metin bey yatırımı bize değil pammfx e yaptınız. Biz sadece yapay zeka yazılımını kiralamakla sorumluyuz. İddiamız yapay zekamızın ayda ortalama %8 kazancıdır ve bunu her ay şu anda da kazanmaktadır. Yani yapay zekamızda herhangi bir sorun yoktur. Evet pammfx e yatırımınızı yaparken size yardımcı olmamız bizim suçumuz burda haklı olabilirsiniz. Kazandığınız parayı biz değil pammfx yatırıyor biz hesabınızdaki parayı dahi göremiyoruz master olarak böyle bir yetkimiz yok. Sunuculardan dolayı paramız takıldı evet bu olay 2 senede bir oluyor ve sonra

Metin

Cevabımı "markaya cevap yazınız" kısmında görebilirsiniz.

Oxxo

Düzeliyor ki Şunu da unutmayın siz ne durumdaysanız bizde o durumdayız yani bizim kazancımızda henüz bize ulaşmadı Biz sizi ertelemedik veya oyalamadık ne zaman folkartta ki şirketimize geldiyseniz bizimle görüşebildiniz ve her zaman oradayız gelebilirsiniz. Aralık 2022 sonuna kadar yatacağı bilgisi pammfx den geliyor bize, pammfx e sizde mail atarsanız size de bu bilgiyi verirler. Biz pammfx in şubesi değiliz orada bulunan bir ustayız. Pammfx le muhatap olmama gibi bir durumumuz yok, hiç kimseye ulaşamıyorum demişsiniz bu da imkansız pammfx atılan maillere en geç 1 hafta içerisinde dönüş yapıyor bunu yalanlayamazsınız. Şirketimize gelen herkesin sorunlarını dinliyor ve elimizden geldiğince açıklama yapmaya gayret ediyoruz. Siz daha henüz nereye yatırım yaptığınızı anlayamamışsınız yatırım yapmak için bir aracı kurumla çalışmanız gerekir ve biz aracı kurum değiliz para alma yetkimiz yok parayı aracı kurum alır. Tabi suç duyurusunda bulunabilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız.

Mikdat

Paranızı alabildinizmi bende mağdurum paramı alamıyorum

Metin

Siz ne zaman üye oldunuz ne zamandır alamıyorsunuz?

Metin

Hayır hala alamadım, önümüzdeki hafta yuz yüze görüşeceğim eğer en azından ana paramı alamazsam suç duyurusunda bulunacağım. Lütfen sizler de hakkinizi arayınız. Paraları aldıktan sonra pammfx vermiyor demek olmaz. Ben pammfxin kendileri olduğundan eminim. Paraları aldıktan sonra agiz değiştirdiler.