Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Otosor Ve Orient Sigorta Mağduriyeti!

02 Mart 2024 20:12

Otosor'dan araç aldım. Kaskoyu ilk sene kendilerinin yapacağını şart koşarak bana 35 bin küsur, 36 bin TL'lik kasko çıkardılar. Orient Sigorta'nın piyasaya göre 3-4 kat fazla ücret aldığını fark ettim. 'Biz yaptıralım' dediğimde kabul etmediler ve buradan da fazla faiz aldılar. 'Faiz yok' dedikten 6 ay sonra aracım yolda giderken yandı. İtfaiye ve polis raporları tutuldu. 60 gün geçti ve Orient kasko sigortası bir kere bile beni aramadı. Ne Otosor'dan ne de Orient Sigorta'dan destek bulabiliyorum. Sonunda Otosor sigorta numarasını bulup kendim ulaştığımda, 'Biz sizi aradık, siz açmadınız' diyerek benden evrakları istediler. 'Gidin sigorta firmasından isteyin' dedim. Çünkü ben bütün evrakları teslim ettim. İsteyince görebiliyorsunuz, yalan söyleyerek beni arıyorsunuz ve çözüm bulacağınız yerde işleri zorlaştırıyorsunuz. Aracım yandı ve iki aydır araç yok, ancak senet ödemelerine devam ediyoruz. Ödemeyince hemen avukata veriyorsunuz, benim sıkıntım olunca süreç devam ediyor.

03 Mart 2024 18:22 (Şikayetten 22 saat sonra)
24 Nisan 2024 21:49

Hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar arayan bile yok sakın bulaşmayın buradan araç almayın ayıplı araç satışı yapıyorlar

Bende vazgeçtim

Yasin

Vallahi çok korktum. Yok abi hemen yarin arayacağım almaktan vazgeçtim diyeceğim. Kanım dondu artık. 36 bin kasko ne abi

Araç Alımında Yaşanan Ödeme Ve Sigorta Sorunları Mağduriyet Yaratıyor

Davut
28 Mayıs 2025 19:13

Otosor Haksızca Fazla Ücret Alındı!

Murat
20 Mart 2025 13:57