Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bekleyen Bahisler Ve İşlem Sorunları

23 Aralık 2024 13:21
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sonuçlandırma sağlandı. Teşekkürler.”

Sabahtan beri bekliyorum. 14:00'da oynadığım sonuçlanan maçlar hala bekliyor. Gerçekten sinir ve stres sahibi oldum. Kupon yapacağım, yapamıyorum. Param geçmiyor, bekliyor olduğu için. Sıradaki gol oynuyorsun, kaç kaç iken işleme aldığını göstermiyor. Bahsi kabul etmediği için sürekli basıyorsun, öyle de bir saçmalığı var. Ya düzeltin ya da bırakın, kapatın gidin. Bu nedir ya?

24 Aralık 2024 13:09

Sonuçlandırma sağlandı. Teşekkürler.

Serday sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Serday
04 Mart 2025 19:16

Bahis Platformunda İşlem Gecikmesi Ve Hatalar

29 Kasım 2024 15:10
Cumali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

16 Nisan 2025 14:25
Togar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

11 Aralık 2024 15:22
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

25 Şubat 2025 13:13