10 Mayıs 2024 00:53

Bu marka güvenilir olduğu için uyku tıkacı aldım. Toplamda üç kez, kulağımın ebatlarına uygun almama rağmen gece ben uyurken kulağımın içine kaçtı ve bu üç kez başıma geldi. Bu yüzden iki kez hastaneye gittim ve doktor kontrolünde çıkarıldı. Otifleks markasından şikayetçiyim. Doktor, biraz daha derine gitseydi ameliyat ile çıkarmak gerekeceğini söyledi!

10 Mayıs 2024 00:42

Uyumak için uyku tıkacı aldım 3 kez aynı markadan aldım. Birinci defa gece uyurken sabah kalktım yarısı yoktu sonra kulağım duymadığından şüphelenip kulak tikacina baktım yarısı kulağımın içine girmiş ilkini cımbız ile bir yakinim çıkardı, benim dikkatsizliğim sanırım dedim sonra yine aynı markadan aldım ne tesadüf o da gece kulağımda yarısı kalacak şekilde kaldı ve duymam ciddi oranda etkilendi acil kliniğe gidip Dr. Yardımı ile çıkartıldı, bu sefer 3ncu kez çam tipi kulaklık alayım belki diğer model uygun değildir dedim fakat o da kulağıma kaçtı! Yine kliniğe gittim 500 TL ücret ödeyip acilde çıkarttırdım biraz daha derine kaçsa ameliyat olmam gerekecekti! Açıklama bekliyorum! Belirttiğiniz beden tablosuna göre aldım gece uyurken çok da hareket eden biri değilim bu kulaklık nasıl kulağımda kalıyor!

Otifleks Uyku Kulak Tıkacı Sorunu

Gözde
08 Nisan 2025 11:40
Medeni sonuçtan hiç memnun değil

Otifleks Kulak Tıkacı Kulağımda Kırıldı, Sağlığım Tehlikeye Girdi

Medeni
15 Ekim 2025 11:02
otifleks-kulak-tikaci-kulagimda-kirildi-sagligim-tehlikeye-girdi-2.jpg
otifleks-kulak-tikaci-kulagimda-kirildi-sagligim-tehlikeye-girdi-1.jpg
Arda sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 21:09
Otifleks Kulak Tıkacı Boyutlarındaki Uyumsuzluk