Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Medikal Ürün Kullanımında Yaşanan Zorluklar Ve İade Sorunu

Sevcan
05 Aralık 2024 18:33

Ürünü doktorumun önerisiyle satın aldım. Taktırmak için doktoruma gittiğimde, doktorum 3 kere deneme yapmasına rağmen takamadı. Daha doğrusu taktığı halde ürün işlem sırasında geri çıktı ve aşırı acılı bir işlemdi. İşlem sırasında baygınlık geçirdim. Çığlıklarla denemeler sürdü. Sonuç olarak, doktorum herhangi bir fizyolojik sorunum olmamasına rağmen ürünün kullanımıma uygun olmadığını belirtip, firmayla görüşüp ürünü iade ettirdi. Ama firma, kesinlikle böyle istisnai ve elimde olmayan bir neden olmasına rağmen ürünün parasını iade etmeye yanaşmadı. Maalesef Tüketici Hakları da medikal ürünlerde bizi korumadığı için burada firma inisiyatifindesiniz ve kesinlikle ürün sağlayıcı olan Sinaglobal isimli firma müşterisini koruyacak türden bir firma değil. Ödediğim para ve çektiğim acı dışında elime hiçbir şey geçmedi bu ürünle ilgili. Taktıracak olanların o kadar parayı vermeden önce bu ihtimali de bilmeleri için yazıyorum bu kötü tecrübemi.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 09:47
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

GyneFix Yarım Saat İşkence Görmek İçin 3500 Lira Verdim (! )

Hatice
23 Ağustos 2023 14:53
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2025 20:49
Melek sonuçtan çok memnun

30 Haziran 2025 15:07
"Elimde kalan ürünü iade etmek için bir iade kodu bekliyorum o hala gelmedi. Yeni gelen ürünü kullandım memnun kaldım (lipödemcihazı) teşekkürler"
1751284835074.img-7153.jpg
1751284801936.img-7185.jpg