Otek Akademi Mağduriyeti, Pişmanlık Ve Para İadesinin Yapılmaması.

20 Temmuz 2023 20:0530.223

Otek Akademiye hosteslik için kayıt yaptırdım. Dermatolojik olarak Roaccutane kullandığım için ve14 gün yasal süremi geçmeme rağmen iptal ve iade işlemlerim yapılmamıştır.
İlgili kurum telefonlara cevap vermiyor ve dönüş yapmıyorlar. Mağduriyet yaşadım

21 Temmuz 2023 19:00 (Şikayetten 22 saat sonra)
Eki aç

Sn. Tuğçe Kübra ÖZER 23.06.2023 tarihinde eğitimimize kayıt olarak, 07.07.2023 tarihine kadar eğitimlerimize katılım sağlamıştır. Eğitimlerini sorunsuz şekilde almaya devam eden ve danışmanı ile sürekli iletişimde olan öğrencimiz, Tuğçe Kübra ÖZER kurumumuza 07.07.2023 tarihli dilekçesinde “sağlık sebeplerim nedeniyle” diyerek cayma talebinde bulunmuştur. Kurumumuzca dilekçe incelenmiştir, dilekçeyi delillendirecek sağlık problemine ilişkin rapor, iş göremez raporu dilekçesinin ekinde bulunmadığı ve kurumumuza sunulmadığı için Tuğçe Kübra ÖZER’in 07.07.2023 tarihli talebinin kabul edilmediği tarafına gerekli açıklama ile bildirilmiştir. (Şikayette yer alan kuruma ulaşamama ve dönüş alamama gerçek dışı beyana karşılık olarak kurumumuzun cevabı görsel olarak ta eklenmiştir.) Ayrıca kursiyerin 14.07.2023 tarihli tüketici hakem heyeti başvurusuna dair cevap dilekçemiz kurum yasal haklarımız gözetilerek hakem heyetine iletilmiş olup heyet sonucuna binayen gerekli işlemler kurumumuz tarafından gerçekleştirilecektir.

Tuğçe
22 Temmuz 2023 19:23
Eki aç

Otek akademiden tarafıma herhangi bir mail gelmemiştir. Kurumu arayıp mesaj atmama rağmen dönüş sağlanmadı. Kabin memurluğu için sağlık problemleri olup olmadığı sorulmadı. Saglik problemleri bu mesleğe uygun değilmiş bunu öğrendiğimde yasal sürem içinde iade talebinde bulundum. Ancak iade ve iptal yapılmadı. Düzenli olarak eğitim almadım kurban bayramı süresince eğitim sürecimiz olmamıştır. Bayram öncesi 1 ders olarak diksiyon dersi aldım. Bunun dışında herhangi bir eğitime katılmadım. İade sürecimi başlattım. Otek akademi yanıltıcı beyanlar vererek hala Şahsımın mağduriyetini sürdürmektedir. Gerekli evrakları Hakem Heyeti'ne de verecek yasal haklarımı kullanarak konunun yakından takipçisi olacağım. Gerekli yerlere başvurum iademi alana kadar devam edecektir.

10 Nisan 2025 12:50

Önceden söyleseydiniz ya şimdi de Sağlık sorunlarını bahane ediyorlar sonra para iadesini de yapmıyorlar yazıklar olsun

Altier Academy Kayıt İptali Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

9 Temmuz 2025 10:428.362

Altier Academy adlı kurumsal olduğunu iddia eden bu kuruma gidip kendim kayıt oldum. Daha sonra, gidenlerin çoğunun yete...

1 Destek