Selman sonuçtan hiç memnun değil

Osmanlı Pazar 'da Param Boşuna Gitti, Memnun Kalmadım

03 Ağustos 2023 18:35

İstanbul Fatih'deki liya kuyumculuk / osmanlipazar.com sitesinden 2 tane gümüş vefk işlemeli yüzük yaptırdım ama yazıları hem doğru düzgün yazamamışlar. Hem de 1 hafta içinde yazılar silinmeye başladı hiç memnun kalmadım.

WhatsApp'tan bununla alakalı kendilerine mesaj attığımda bana yazıların silinmesinin normal olduğunu ve Gold simli kalem alıp kendim üzerinden geçmem söylendi. Yazılar zaten çok küçük bunu yapmam imkansız.

Malının arkasında durmayan bir firma. Saçma işler. Hiç memnun değilim. Verdiğim parayı helal etmiyorum tamam hesaplaşması öbür tarafa kalsın madem öyle. Kul hakkıyla size iyi günler dilerim.

profile profile
05 Ağustos 2023 01:18

Başka bir firma olmuş olsaydı. Ürünü geri gönderin hatamızı telafi edelim deyip. Yazılarını silip, taşın yüzeyini temizleyip, lazer makinesiyle tane tane yazıp epoksi ile yüzeyi kapatır. Harika bir işçilik çıkartıp ürünü geri sahibine gönderirdi. Ama nerdeeeeee. Kul hakkı yemeye devam edin. Elbet sizde bir gün zarara uğrarsınız.

05 Ağustos 2023 06:12

Osmanlipazar sitesinde yapılan yüzüklerin işçiliğine aldandık. Ama yapılan işçilik hiç alakası bile yok.

Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

Eylül Alyans'ta Fahiş Fiyat Ve Umursamaz Hizmet Deneyimi

27 Mart 2025 20:32