Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Oppo Tek Kulaklık Talebi

24 Kasım 2023 11:19

24 Kasım 2023 12:01

Oppo enco Buds bluetooth kulaklığımın sol teki kayboldu. Bunun üzerine oppo müşteri hizmetleriyle iletişime geçip tek kulaklık istedim. Kayıt yaptığını söyleyip stok durumuna göre iletişime geçip işin çözüleceğini söylediler. Bu konuşmayı Eylül ayında yaptığım halde hala hiçbir geri dönüş, bilgilendirme vs. Olmadı. Ayrıca Ekim ayı içinde bir daha aradım ve bana kayıt yapıldığını ve yine aynı şekilde stok durumuna göre iletişime geçileceğini söylediler. Sonra mail yoluyla iletişime geçip durumu anlattım ve oppo gibi bir markaya bu durumun yakışmadığını söyledim. Ve yine cevap, geri dönüş yok. Ve sanırsam tek muzdarip ben değilim. Çünkü şikayet sayfalarında bu durumu yazanlar olduğunu gördüm. Oppo gibi bir markaya yakışmayan bir hareket. Bu kadar zamandır stokta olmaması saçma. Hâlâ beklemekteyim OPPO'nun hatasını düzeltilmesini rica ediyorum.

07 Ocak 2024 00:36

Hala bir gelişme yok öylece bekliyorum  . Bu soruna çözüm bulunmayacak?

20 Eylül 2024 17:22 (Şikayetten 10 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili sistem üzerinde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgisinden sizlere ulaşamadık. Saygılarımızla. OPPO Türkiye

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
23 Ekim 2023 14:22
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Oppo Kulaklık Eşini Kaybettim

Betül
19 Mart 2025 19:12

Alican
07 Kasım 2023 17:20
Oppo Enco Buds Bluetooth Kulaklık Sorunu!
Oppo Kategorileri