Gamze
04 Temmuz 2024 03:22

2 gün önce Media Markt'tan almış olduğum oppo reno 11f nin bataryası 5000 Mah olmasına rağmen şarjı çabuk bitiyor. 2 gün önce aldığım oppo reno 11f ve 7 senedir kullandığım Sony xa1 Plus'ı aynı saatlerde hatta Sony 'i 4 buçuk saat önce şarj ettim ve şarj olarak aşağı yukarı aynı performansı gösteriyorlar. Sony 7 senedir kullandığım bir telefon ve bataryası 3430 Mah Oppo'yu ise alalı daha sadece 2 gün oldu ve bataryası 5000 Mah. Kısacası telefonu yenilemek için aldım ama pişman oldum. Ekranın açık olduğu her dakika şarj %1 düşüyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

04 Temmuz 2024 12:43 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yunus
Yunus

Oppo reno 11f nin bataryası 5000 Mah olmasına rağmen şarjı çabuk bitiyor. Bir ay önce aldığım oppo reno 11f ve ve bataryası 5000 Mah. Kısacası telefonu yenilemek için aldım ama pişman oldum. Ekranın açık olduğu her dakika şarj %1 düşüyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

Ahmet
Ahmet

1 hafta önce aldığım oppo 11 f modeli şarjı çok çabuk bitiyor. Telefonu çok kullanmadığım halde 1 gün ancak gidiyor

Salih
Salih

17.12.2024 tarihin de almış olduğum oppo Reno11 fs model telefonun şarjı nın bana 2 gün gideceği brlirtildi maalesef 1 gün dahi gitmemek tedir bunula ilgili çözüm bekliyorum

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
04 Şubat 2025 01:06