Opal Optik Aynı Gözlük Başka Mağazada Keseli Verilirken Burada Kesesiz Veriliyor

20 Haziran 2024 20:53

Opal Optik Galataport mağazasından Prada lansman modeli gözlük aldım. Eve geldiğimde gözlüğü sadece kendi kabına koyduklarını, içine markanın kendi kesesini koymadıklarını fark ettim. Gözlük küçük ve kapaklı kap çok büyük olduğu için hareket ettikçe çantamda gözlük sert bir şekilde kaba çarpıyor ve zarar göreceğini düşünerek mağazayı arayıp kese istedim. Bu modelin kesesi yok dediler; ancak 2 ay önce arkadaşımın aynı gözlükten aldığını ve keseli olduğunu söyleyip fotoğrafını attım. Bunun üzerine işleyişte yok ama size verelim dediler ve karşı ödemeli kargo yaptılar. Yurtiçi Kargo kredi kartı ödemesi için yanında pos getirmemişti ve posla beraber gelmek için ürünü alıp gitti. Sonra da geri getirmediği gibi benim şubeye gidip elden almamı istedi. Benim de vaktim olmadığı için Opal Optik Galataport şubesine WhatsApp'tan yazdım, gelip kendim elden alacağımı belirttim. Bu sefer Opal Optik Galataport'tan F**** isimli bir çalışan bana çıkıştı. Bu yüzden Opal Optik'in patronu kim diye araştırdım ve F******** Y***** isimli biriyle görüştüm. Kendisi de araştırdı, kendisini ve markasını övdükten sonra beni arayıp kargo şubesinden gidip almam gerektiğini, iade olursa kargo ücretinin 130 TL'nin iki katı kadar olacağını ve böyle bir durumda bana gözlük kesesi vermeyeceğini söyledi. Ben de kendisine artık kese istemediğimi, zaten ürünün içinde verilmesi gereken üst segment bir marka keseyi bana lütfedip bağış yapar gibi konuşmasının hiç uygun olmadığını belirttim. Ayrıca Sunglass'tan her zaman gözlüklerimi aldığımı ve mağazayı arayıp anlattığımda bana Prada orijinal marka gözlük kılıfını seve seve vereceklerini söylediklerini ilettim. F******** Y*****'u, Opal Optik Galataport'ta çalışan F**** Ö****'ı üslupları ve kurumsallıktan uzak iş yapış şekilleri nedeniyle buraya belirtiyorum. En ufak bir sorunda çözümsüz kalacağınızı bildirmek istiyorum. İnsan parası ile böyle rezil oluyor.

Sümeyye
23 Ağustos 2023 09:05
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Mevsim Optik-gözlük Camlarında Ton Farkı

29 Ağustos 2023 11:33

08 Ocak 2025 10:58
Hızlı İptal Talebine Yanıt Alamama Sorunu

Moonmee Gözlük İadesinde Yaşanan Zorluklar!

Selma
04 Mart 2025 13:01
Sanaz sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 16:07
Hakkı Optik (Ulus) Oyun Oynayarak İademi Reddetti!