Op. Dr. Soner Kadıköylü Estetik Operasyon Yamuk Burun

Op. Dr. Soner Kadıköylü Estetik Operasyon Yamuk Burun
01 Ekim 2023 03:04

2022 Haziran ayında kendisine estetik ameliyat oldum. Burnum alçıyı çıkartır çıkartmaz sağa yamuktu kendisine ve asistanına söylediğimde şişlikten kaynaklı olduğunu ve düzeleceğini söylediler. Aradan 6 ay geçti. Tekrar aynı şikayetle gittim ve yine düzeleceğini düzelmezse 1. Sene dolunca ikinci ameliyatı olacağımı söyledi. 1. Sene doldu fakat burnumun yamukluğu hiçbir şekilde geçmedi tekrar kontrole gittim ameliyat olmak istediğimi söylemek için asistanı birkaç gün sonra beni aradı ameliyat tarihini 21 ekime rica ettim fakat benden yana hiçbir hata olmamasına rağmen 4 bin tl hastane tahlil ücreti istediklerini söylediler. Kabul ettim ameliyat tarihimi teyit etmek için birkaç hafta önce kendilerine yazdım. Bana 27 Ekim tarihini ve 8 bin tl tahlil ücreti olduğunu söylediler. Önce ki burnumda herhangi bir yamukluk yoktu kendi hatalarından kaynaklı burnum bu şekilde kaldı ve her şekilde fark ediliyor. İnsanlar sürekli yamuk olduğunu ve burun deliklerimin eşit olmadığını söylüyor. Hiçbir şekilde memnun kalmadım ve dışarı çıkmaya utanıyorum verdiğim parayı asla helal etmiyorum. Gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunacağım

Sibel
Sibel

Cerrahi girişimlerde ameliyat sonucu içim garanti verilemeyeceği ortadadır. Bu bilgilendirme çoğu zaman sözel ve her hasta için onam formu ile ameliyat öncesi yapılmaktadır. Bunun en büyük sebebi canlı doku olmasıdır. Her kişide iyileşme mekanizması mevcuttur ve bu kontrol dahilinde değildir. Şikayetçi olan hastamızın opdrskadikoylu Instagram adresinde 2 Haziran 2022 tarihinde ameliyat öncesi ve sonrası çekilen fotoğrafları mevcuttur. Değerlendirmeyi sizlere bırakıyoruz. Tabii ki her şeyin yolunda gitmesi hastanında doktorunda mutlu olması temel amacımız ve beklentimizdir. Sorun olduğunda da hiçbir suçlama yapmadan gereğini yine yaparız. Haziran öncesi hastane kirası ile ekim hastane kirasının aynı olması bu dönemde zaten beklenemez. Bunu belirleyenler bizler değiliz. Kaldı ki revizyon ameliyatı için ücret ödemesinin istenmesinin ya da istenmemesinin IP hukukun da yeri yoktur. Bizler sadece hastane kirasının hasta tarafından ödenmesini talep etmekteyiz

Ceren
Ceren

Siz kendisinin yanında çalışmaya başlayalı 1 sene oldu mu acaba da yorum yapıyorsunuz ameliyat öncesi ve o süreçte hastaya verilen sözleri biliyor musunuz burnumun o halini gösterdiğimde kesinlikle birkaç ay içinde toparlanacağım söyledi kendisi ve eski asistanı bu kadar insan aynı konuda şikayetçiyse sorun hastada ya da işlemde değil doktorun kendisindedir

Op. Dr. Süleyman Kumbasar Burun Ameliyatı Oldum!

11 Aralık 2023 14:28
Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Aykut Özpür Burun Estetiği Sonrasında Yamukluk

24 Temmuz 2023 16:12