Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.
1

Dr. Özgül Uğurtay, Göz Kapağı Ameliyatında Kalan İzler!

Aylin
01 Eylül 2023 10:10
55.091

Dr. Özgül Uğurtay muayenehanesinde Şubat 2022'de göz kapağı ameliyatı oldum. Maalesef memnun kalmadığım gibi ekstra bir işlem daha yapılmazsa ömür boyu kalacak izlere sahip oldum. " Ameliyat öncesinde birebir ve fazlasıyla nazikçe ilgilendi benimle " Ancak ameliyat sonrası kontrolde hocam az aldınız galiba yüzümdeki yorgun ifade gitmedi, mutlu olamadım dediğimde, "bir sizi memnun edemedik ne yapalım" dedi. Daha fazlası kaş alanına girerdi dedi. Ki ameliyat öncesi resim gönderdiğimde kaşınızda hafif düşüklük var gibi, geldiğinizde bakarız demişti. Ön muayenede de resimde görüldüğü gibi değil gayet iyi, ek işleme gerek yok diyerek sadece göz kapağı ameliyatımı yaptı. Verdiği kremi geçenlerde bu izler ne zaman geçecek diye sorana kadar her gün kullandım. Ayrıca güneş kremi kullanmam gerekiyormuş. Bir de kontrolde gözlükleriniz de değişecek deyince hocam özel sigortam var Pendik'te 15 TL'ye muayene oluyorum, ameliyata iyi para harcadım onu da... Göz de yaptırırım dedim. Dikişler alınırken muayene etmeye başlayınca herhalde ameliyata dahil bu muayene diye düşündüm. Çünkü kendisine özel bir hastanede 15 TL'ye muayene olabileceğimi, muayenehanesinin sigortamız kapsamında olmadığını iletmiştim. Odadan çıkar çıkmaz istenen muayene ücretiyle de bir şok yaşadım. Şu anki izlerim çok çok bariz. İstenildiği takdirde ameliyat öncesi & sonrası ve şu anki halini gönderebilirim.

01 Eylül 2023 21:24 (Şikayetten 11 saat sonra)
Aylin
01 Eylül 2023 23:37

Özgül Hanım, aynen bu ifadeyi kullandınız. Şubat 2022 den beri izler için verdiğiniz kremi 1 yildan fazladır kullanan ben, neden güneş kremi kullanmayayım. Bildirilseydi tabii ki de kullanırdım. Sonuçta görme kusuru için değil yüzümdeki yorgun ifademin gitmesi için ameliyat oldum. Bu kadar para harcıyorken neden yüzümde kalıcı bir ize neden olacak bir şey yapayım? Ayrıca muayene ücreti hk kesinlikle bir bilgi verilmedi tam aksine siz gözlüğünüz de değişmeli dediğinizde, özel sigortamın sizin ücretinizi karşılamayacağını ancak Pendik'te özel bir göz merkezinde 15 TL'ye muayene olabileceğimi bizzat size söyledim. Buna rağmen kontrole geldiğimde muayene de edince, sanırım ameliyata dahil dedim. Keşke ameliyat öncesi tavırlarınız sonrasında da devam etseydi...

02 Eylül 2023 00:08
Aylin
02 Eylül 2023 01:40

Özgül Hanım, size asistanınızın verdiği fiyatı ilettiğimde WhatsApp tan bana ses kaydı atmıştınız belki kaşa da müdahale edilebileceği için bu fiyat verilmiştir tam karşıya bakan resminizi gönderebilir misiniz diye. Bu kayıt da tarafımda mevcut. Muayene konusunda da, gözlüğünüz de değişmeli dediğinizde bizzat ben size Özel sigortamın bunu karşılamayacağı için Pendik'te muayene olacağımı iletmiştim. Buna rağmen muayene edince takdir edersiniz ki ücret alacağınızı hiç düşünmedim. Kaldı ki bana muayene ücreti bildirilse neden özel göz hastahanesinde 15 TL'ye muayene olmak yerine bile bile ekstra bir ücret ödeyeyim... Ben de 50 yaşındayım, 50 yıldır olmasa da uzun senelerdir kendilerine dua ettiğim, yolumun kesiştiği için minnettar olduğum ve kesinlikle gitmelisiniz dediğim çok saygıdeğer doktorlarımız var. Sizin de çok başarılı operasyonlarınız olabilir ancak herkes yaşadığını bilir. Sonuçta ben de sizi yorumlara bakarak bulmuştum ancak bu benim yaşadığım olumsuz deneyimi değistirmiyor. Ve tekrar ediyorum operasyon öncesi ilginiz tavrınız kesinlikle 5* ancak sonrası için 1*

02 Eylül 2023 04:36
Aylin
03 Eylül 2023 12:10

Özgül Hanım, dürüstlüğü korumak adına ısrarla yazıyorum. İlettiğim gibi WhatsApp tan attığınız ses kaydı duruyor. Sanırım size kaşınızdaki düşüklük nedeni ile fazla ücret verilmiş olabilir dediniz. Sonrasında da fiyatlar arttığı için ücret budur dediniz. Bunlara hiç takılmıyorum, doğru bilgilerdir. Ancak tekrar tekrar söylüyorum, yüzündeki yorgun ifade gitsin diye ameliyat olan ben, neden bile bile gözümde müdahale edilmezse ömür boyu kalacak ize sebebiyet vereyim. İki kremi de iletse idiniz ikisini de kullanırdım. Bir kremi Şubat 2022 den beri 1 yıldan fazla kullanıp, diğerini hiç kullanmamazlık etmezdim Yine tekrar söyleyeyim eğer muayene ücreti belirtilseydi, olmazdım. Gözlüklerimin de değişmesi gerektiğini ilettiğinizde bizzat size, hocam Pendik te 15 TL'ye göz hastahanesinde yaptıracağım çünkü sizin muayene bedelini özel sigortam karşılamıyor demezdim. Şahsi olarak başarılarınız bana yaşattığınız mağduriyet gerçeğini değistirmiyor. Hayatta hiçbir şey dört dörtlük olmuyor maalesef. Bunun bana denk gelmesi de benim kısmetsizliğim

03 Eylül 2023 13:04
Aylin
03 Eylül 2023 21:09

Özgül Hanım, 1 - Memnun "etmeyelim" değil "edemedik" dediniz. Ayrıca ben kayıt almadım, siz bana WhatsApp tan ses kaydı gönderdiniz. Keşke bu tip sorunların ispatı için hastane & muayenehanelerde kayıt zorunlu olsa... 2- Ben operasyon ücretine takılmadım. Onu kendime 50 yaş hediyesi olarak ayarlamıştım zaten. Sizin için ufak bir bedel olabilir ama muayene ücretine takıldım. Çünkü bizzat size asistanınız ya da yardımcınıza değil direkt olarak size Pendik te özel bir göz hastahanesinde 15 TL'ye muayene olacağım iletmiştim. Buna rağmen muayene ettiğiniz için acaba dedim operasyona dahil mi edildi... 3-Israrla izleri siz yaptınız diyorsunuz. Siz beni uyarmadığınız için oluştu bu izler. Nasıl bir mantık şubat 2022 den beri 1 yıldan fazladır izler için ilettiğiniz kremi kullanıp sözüm ona söylediğinizi belirttiğiniz güneş kremini kullanmadığım konusunda haklı olmayı savunabilir. Bir yerde bir hata oluştu ve sonuç olarak mağduriyeti yaşayan benim Derdim başarılarınızı yermek değil ancak biraz empati yapsanız, sanırım dediğiniz kadar yormazdık birbirimizi.

profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

Şikayetle İlgili Yorumlar

Zeliha

Benimde izlerim geçmedi beş ay olmasına rağmen çok kötü bir de keroid oldu oldu gözümü mahvetti sürekli kaşıntı ve hissizlik yaşıyorum psikolojim bozuldu hiç iyi değilim bu izler için ne yapmalıyım

Benzer Şikayet Yaz