Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Atahan Ağrılı Göz Kapağı Ve Burun Ameliyatı Sonrası Yaşadıklarım

24 Haziran 2024 00:16

Maalesef yaşadığım estetik ameliyat deneyimim tam bir hayal kırıklığıydı. Yaklaşık 7 ay önce burun ve göz kapağı estetiği yaptırdım ancak sonuçlar çok kötüydü. Ameliyat öncesi net bir şekilde belirttiğim taleplerim göz ardı edildi.

Burun ameliyatı sonrası burnumun istediğim gibi görünmediğini, burun ucumun gereğinden fazla düşürüldüğünü ve büyük bir kıkırdak eklenerek boyutunun arttığını gördüm. Göz kapaklarımda ise ameliyat sonrası belirgin eşitsizlikler ve buruşukluklar oluştu, ki ameliyat öncesi böyle bir sorunum yoktu.

Doktorumla iletişime geçtiğimde aldığım tepki ise çok hayal kırıklığı yarattı. Sorunlarımı görmezden geldi, hatalarını kabul etmedi ve her şeyin yolunda olduğunu iddia etti.

Beni muayeneye bile çağırmadığı ve herhangi bir çözüm önerisi sunmadı. 8 yıllık birikimimi verip bu ameliyatı bekledim (135 bin), ancak işlemler kötü gidince karşımda bir muhatap bulamadım.

Sevgi
Sevgi
24 Haziran 2024 06:01

155 bin tl olacaktı, 135 bin değil.

Rabia
Rabia

Hayatımda tanıdığım en kötü doktor. Yaklaşık iki buçuk yıl önce burun ameliyatı oldum. Burnum o kadar kötü oldu ki önceden nefes problemim yoktu şu an var ve şekil olarak da mahvetti. Ve ben de kendisine ulaştığım da bir sorun olmadığını söyledi resmen dalga geçer gibi.

Eflal
Eflal

AA gerçekten bende düşünüyordum çok korktum

Kedi
Kedi

Merhaba neden mağdur oldunuz? Aslında yorumlara baktığımda çok başarılı bir doktor olduğu söyleniyor ameliyat olacaktım korktum simdi

Vedat
Vedat

Merhaba aynı doktardan bizde mağduruz son durum nedir ne kadar yardımcı olundu size

Op. Dr. Fatih Akgün Revizyon Ameliyatı Yapılmadı

12 Mayıs 2024 06:54
H. S. sonuçtan hiç memnun değil

Mclinic - Doç. Dr. Mustafa Çelik Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı!

15 Mart 2025 16:49
Mclinic - Doç. Dr. Mustafa Çelik Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı!