Onvo Scooter İlk Kurulum Servis Ücreti

Onvo Scooter İlk Kurulum Servis Ücreti
Ersin
04 Kasım 2023 08:28

Onvo Scooter aldım. Bu benim üçüncü scooterim ayrıca motor, araba ve hafif ticari araç kullanıcısıyım yani mekanikten ve trafikten hatta sürüş güvenliğinden anladığımı söyleyebilirim, son beş yıldır Scooter kullanıyorum ve ilk scooterimi 3.815 km ikinciyi 4.100 km'de sattım. Gelelim konulara neden Onvo aldığım

Kurulum. İlk olarak Onvo aldım çünkü Türk malı olduğu, gırtlaklı olduğu ve fiyatı da uygun olduğu için ancak anlıyorum ki fiyat performans konusunda Onvo bir çok şeyden ödün vermiş, mesela Media Markt'dan aldıktan sonra kurulum için yetkili servisi aradım ve bana kurulum ile kontroller için bir ücret olduğunu söylediler bende kabul etmedim ve internetten araştırarak Ankara’da f*** diye Onvo Scooter hasır neşir ve konu hakkında çok bilgili bir kişiye ulaştım.

03 Kasım 2023 18:07

Gidon esnemesi Gidonun esnemesinden bahsedeyim sizlere ama bunun cevabını henüz bulamadım çünkü birbirinin içinden çıkan gidon yükseltmesi olduğu için sanırım bu sorunu çözemeyeceğim çünkü tam güçte giderken gidon çok esniyor ve Scooter'in hakimiyetini kaybediyorsunuz özellikle yokuş ve rampalarda tam güç modunda giderken gidon elinizde kalacak gibi oluyor tabi ki geriliyor insan kaza yapacak diye,

korna 80km max hızı olan bir makineye kuş sesi gibi korna takmışlar farların arkasında gizli duruyor mantık güzel ama sesi çıkmıyor duyulmuyor karşıdan tehlike arz ediyordu araştırdım ve sonuç olarak furkanın yaptığı bir çok korna güncellemesine şahit oldum dolayısı ile irtibat kurarak ne yapabileceğimizi sordum bana her şey hazır sadece bir vida ile montajını yapabileceğim bir sistem önerdi ama ben çift korna aldım 110db çok güze şimdi normal motor kornası gibi kornam var bastım mı zıplatıyor :) en azından duyuluyor ve dikkat ettiriyor bir araç geliyor diye,

03 Kasım 2023 18:02

Gıcırdama Sonrasında her yerinden ses geliyor diye tekrar araştırmaya başladım ve bağlı olan cıvataların bir süre sonra gevşeyebileceğini öğrendim ki henüz sekiz-on km olmuştu alalı ve cıvataların hepsini tekrar elden geçirdim ve ses bir nebze de olsa kesildi ve tekrar furkanı aradım azaldı dedim o da ince yağ ile cıvataların birkaç noktaya önem göstererek yağlamamı söyledi genel olarak yüzde doksan oranında ses kesildi,

şarj aleti Şarj aleti ile şarj ederken söylendiği gibi altı-sekiz saat arasında full şarj olmuyor dolayısıyla akşamdan sabaha şarj olmayan bir scooterim var diye hayıflanırken furkan'a mesaj attım ve durumu anlattım bana Scooter'in şarj aletinin fotoğrafını atmamı istedi attım tabii ki bana şarj aletlerini değiştirmiş olduklarını eskisinin fanlı ve daha büyük olduğunu ama bunun farklı olduğu söyledi ve yeni bir özel alüminyum kasası olan fanlı göstergeli bir cihazdan bahsetti onu da araştırdım ve siparişini verdim tabii ki gerçek 4-6 saatte şarj olacağından dolayı umutluyum şimdilerde

03 Kasım 2023 17:58

Amortisör Amortisörü servise sormadım bile kuruluma para istedikleri için, Furkan ile irtibat kurarak amortisör ile ilgili sorunumu söyledim ve amortisörün bağlı olduğu milin eğrildiği bu sebeple kasma olabileceğini söyledi, daha da araştırdım bir çok kişinin bu sorunu yaşadığını öğrendim ve tekrar Furkanı aradım konu ile alakalı olarak iki adet mil gönderebileceğini ve bu sorunun ortadan kalkacağını söyledi, öyle de oldu sök tak sancılı olsa da milleri değiştirdim Scooter rahatladı,

alarm Daha sonra Scooter ile dışarıda dolaşırken kilitleyip alarmı kurdum ve yaklaşık on beş dakika sonra geldiğimde kumandamın çalışmadığını herhangi bir şey yapmadığını ve tabi ki çalıştıramadığımı fark ederek yeniden furkanı aradım konuyu anlattım bunun üzerine alarm kilit sisteminin soketini söküp takmam gerektiğini söyledi ve tabi ki yine haklı çıktı bir dünya vida sökerek kaldırımın kenarında sök taktan sonra normale döndü,

Ek
04 Kasım 2023 09:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Scooter'ın Sürekli Arızalanması Ve Servis Sürecindeki Sorunlar Güvenimi Sarsıyor

Ugur
24 Haziran 2025 14:36
Aydin sonuçtan hiç memnun değil

Onvo' Nun İlgisizliği Ve Ürünlerine Sahip Çıkmaması

Aydin
08 Ağustos 2024 12:39
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
02 Ocak 2024 12:25
Onvo 007 Scoter Batarya Ve Teker Sorunu

Efe
26 Eylül 2023 13:47
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
28 Ekim 2024 13:11