Muhammet
17 Şubat 2024 10:42

Yaklaşık bir yıl önce Onvo markasının 50 inçlik Android televizyonunu satın aldım. Ürünü aldığım gün arızalı olduğunu fark ettim ve yetkililer gelip değişimini sağladılar. Ancak değiştirilen televizyonun kumandası ses algılamıyordu ve bu durumu müşteri hizmetlerine bildirdim. Onlar da kumandanın garanti kapsamında olmadığını ifade ettiler. Bunun üzerine kabul ettim. Şimdi ise televizyonu internete bağlamak istediğimde şifre giremiyorum çünkü klavye ekranı açılmıyor. Yeniden müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve bana servis numarası verdiler. Servisi arayıp durumu izah ettiğimde, servis görevlisi bu tür bir arızanın garanti dışı olabileceğini, internet üzerinden virüs bulaşmış olabileceğini söyledi ve bu durumda servisin ücretli olacağını belirtti. Şikayetvar platformunda benzer arızaları olan birçok kullanıcı olduğunu ve virüs iddiasının anlamsız olduğunu dile getirdiğimde, eğer onarım yaptırmazsam 300 lira servis ücreti alınacağı konusunda uyarıldım. Müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçtiğimde ise, adını bile söylemekten kaçınan bir temsilci tarafından karşılandım ve maalesef konu hakkında çözüm önerisi sunulmadan, konunun anlaşılmadığı bir durumla karşı karşıya kaldım. Onvo markasından duyduğum memnuniyetsizliği ifade etmek istiyorum. Parasını çöpe atmak isteyen ya da başka türlü harcamak isteyenler için bu markayı tercih edebilirler.

17 Şubat 2024 11:08 (Şikayetten 26 dakika sonra)
21 Şubat 2024 14:12

Onvo Android TV Yayın Kesilmesi

Oktay
13 Mart 2024 13:07

Serkan
04 Ocak 2024 00:45
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Şakir
14 Şubat 2024 21:03

Necip
28 Mart 2024 11:46
onvo-55-inc-android-televizyon-degisimi-saglanmiyor-1.pdf
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
14 Mart 2025 19:17