Gizem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 10:54

20.01.2024 tarihinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kopyalanıp dağıtılmıştır. D……. kullanıcı adıyla yeni bir hesap açılmıştır. Bu hesap üzerinden resmimi kullanarak, devlet tarafından yasaklanmış olan bir platform üzerinde hesap kurulmuştur. Rızam dışında yetişkinlere yönelik bir link paylaşarak sanki internet ortamında uygunsuz resim paylaşımı yapıyormuşum izlenimi yaratılmıştır. Sizden ricam, sizinle paylaşmakta olduğum sitenin bir an önce kapatılması ve resimlerimin acilen silinmesidir. Çünkü hem açılan site üzerinden bu süre zarfında yanıltıcı faaliyetler yapılmaya devam etme ihtimalinin önüne geçmek hem de adımın bu gibi hukuksuz olaylara karışmasını engellemek istiyorum.

21 Ocak 2024 10:48

20.01.2024 tarihinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kopyalanıp dağıtılmıştır. D……. Kullanıcı adıyla yeni bir hesap açılmıştır. Bu hesap üzerinden resmimi kullanarak, devlet tarafından yasaklanmış olan bir platform üzerinde hesap kurulmuştur. Rızam dışında yetişkinlere yönelik bir link paylaşarak sanki internet ortamında uygunsuz resim paylaşımı yapıyormuşum izlenimi yaratıldı. Sizden ricam, sizinle paylaşmakta olduğum sitenin bir an önce kapatılması ve resimlerimin acilen silinmesidir. Çünkü hem açılan site üzerinden bu süre zarfında yanıltıcı faaliyetler yapılma ihtimalinin önüne geçmek ve adımın bu gibi hukuksuz olaylara karışmasını engellemek istiyorum.

Özlem
Özlem

Aynı şekilde benim kızımın da ipek teke adına

Gülsu
Gülsu

Kapandı mı acaba ben şikayet ettiriyorum herkese ama bir türlü kapanmıyor

Gizem
Gizem

Hayır keşke daha yeni gördüm

21 Ocak 2024 00:44
Rızam Dışında Açılan Instagram Ve Onlyfans Hesabı