Önder Şekerleme (Isparta) Kasiyerin Yersiz Tavrı Ve Etik Olmayan İşlem

27 Ağustos 2024 18:45

Bugün Önder Şekerlemenin Gökkubbe şubesinden alışveriş yaptım. 3 koli yumurta almıştım ve yumurtayı alırken fiyat etiketi reyonda mevcuttu. Kasada ödeme yaptıktan sonra alışveriş fişini kontrol ettiğimde yumurta ürünü olmadığını ve almadığım maden suyu ürünü olduğunu fark ettim.

Kasiyere fişte bir yanlışlık olduğunu ve yanlış girilen üründen dolayı fazla para ödediğimi belirttim ancak kasiyer daha fişe bakmadan tavırlı bir şekilde "Üff bununla uğraşamam, yumurtaya zam geldi" gibi cümleler kurdu.

Fişe baktıktan sonra ise fişin yanlış olduğunu ve kendince hesaplama yaparak 30 TL vermesi gerekirken 15 TL iade etti. Aynı zamanda yumurtanın fiyat etiketine tekrar bakıp emin olmak istediğimde etiketin kaldırıldığını gördüm.

Yerli markanın kalkınması için bu iş yerinden sürekli alışveriş yapıyoruz ancak;

1- Kasiyerin daha olayı anlamadan tavırlı bir şekilde hitap etmesinin saygısızca bir hareket olduğunu,
2- Alışveriş ile kasa ödemesi arasındaki geçen sürede fiyata artış geldi denilerek daha fazla para alınmasının etik olmadığını,
3- Kasiyerin yanlış ürün geçildiğini anladığında kibarca özür dilemek veya pardon demek yerine tavırlı davranışını sürdürmesinin iş ahlakına yakışmadığını düşünüyorum.

Ulviye sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 18:13

Saygısız Personel Davranışı Nedeniyle Hayal Kırıklığı

14 Ekim 2025 00:20
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 01:30
Haksız Yumurta Ücreti Ve Şaşırtıcı Mağaza Deneyimi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

TGM Toptan Gıda Market Esnaflık Sıfır İlgisiz Kasiyer Fişi Atmamız Suç Oldu

01 Şubat 2024 22:38
H. Çapan sonuçtan hiç memnun değil

Keyfi Künefe Uncalı Şubesi Müşteriye Saygısızlık Ve Kabadayılık

14 Temmuz 2024 23:49