Samet sonuçtan hiç memnun değil

O'nail Tırnak Center Protez Tırnak Dip Doldurma Oje Yenileme İşlemi Bursa Şubesi

21 Eylül 2023 14:35

Merhaba tam olarak 22 yıldır bu sektörde hizmet veriyorum. Estetisyenim Merkezim Bursa dışında ve benim de bu süre zarfında merkezime gidemeyeceğim için akabinde protezlerimde uzadığı rahatsız ettiği için sizin Bursa şubesi merkezinizden randevu buldum ve geldim. Pişmanım, ilk defa bu şekilde yorum yapıyorum. Umarım fotoğraf yükleyebilirim. Keşke uzayan protezimi törpüleyip normal bir oje sürüp bu süreci o şekilde atlatsaydım. Hem benim var olan protezim mahvolmazdı, hem de param cebimde kalırdı. Kasada neden ödeme yaptığıma gelirsek, yapan kişiye kötü olduğunu belirttim, çok da oralı olmadı. Hamile ve yüzdeli, kendi ürünleri ile çalıştıklarını öğrendiğimden ve muhatap olarak merkez sahibine ulaşamayacağım için, ki ulaşsam da bu sistemle çalışıp çalışanlarının çalışma sistemini hür iradesine bırakan kişinin durumu çok önemsemeyeceğim düşündüm ve ödedim. Çıktım, resim yükleyebilirsem, bu hayatımda gördüğüm en kötü işlemin sizin de göreceğiniz en kötü işlem olduğunu anlayabileceksiniz.

03 Ocak 2024 13:05

O'nail Bursa Tamamen Hayal Kırıklığı

03 Nisan 2025 10:30
O'nail Bursa Tamamen Hayal Kırıklığı
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Name Zorlu Beauty Center Protez Tırnak Yapmayı Bilmiyorlar

04 Temmuz 2023 13:23
Name Zorlu Beauty Center Protez Tırnak Yapmayı Bilmiyorlar
Selin sonuçtan memnun

11 Kasım 2023 05:24
"Tarafıma geri dönüş sağlandı ve iade yapılacağı söylendi. Teşekkür ederim"
Su Beauty Nail (Ataköy) Müşteri İletişimi Hiç Yok. Hijyen Sıfır

10 Haziran 2023 13:54