Omorfi Garden Resort Hotel Tarafından Oda Verilmedi Ve Geri Eve Döndük (550 Km)

Omorfi Garden Resort Hotel Tarafından Oda Verilmedi Ve Geri Eve Döndük (550 Km)
15 Haziran 2024 23:10

Hayatımda bu kadar kötü bir durum hiç yaşamadım. 4 gün Obilet üzerinden oteli satın aldık. Gittik, saatlerce orada bekletildikten sonra otelden geri çıkış yaptık. Tam bir turist düşkünü olduklarını düşünüyorum çünkü bayramda daha pahalıya oda satacaklar. Obilet rezervasyonu ve parayı göndermemiş, bahaneleri de bu. Asla hakkımı helal etmiyorum. Her yerden şikayet edeceğim. Müşteri memnuniyeti asla umurlarında değil, saatlerce bekledik. Girişte bir görevli var, resmen oyalıyor. Soruyoruz, işim var gibi şeyler söylüyor ve sabah o şehre gelmek için 550 km geldik, bunu bildikleri halde sadece telefon üzerinden site ile iletişime geçip hiçbir şey yapmadılar ve biz geri dönmek zorunda kaldık. Çok kötüydü, daha önce asla böyle bir şey duymadım. Kötü yorumlara rağmen gitmiştik, maalesef daha kötü çıktı. Bizden sonra gelen herkes odaya alınırken, bir anda girişteki kadın saat 2'de giriş gibi şeyler söylemeye başladı. Site göndermediyse paralarını bu benim sorunum değil çünkü ben parasını ödemiş oraya gitmişim. Bu durumda mağdur edilen biz olmamalıydık. İlanı verip bilgi gelmedi deyip geri çekiliyorlar. Bir de ödediğimiz paranın iki katını teklif edip o şekilde kalabileceğimiz söyleniyor. Sitelere o fiyata verme o zaman, bu ne saçmalık. Hakkımı sonuna kadar arayacağım, belgeler ile beraber.

Cenk
Cenk
16 Haziran 2024 09:46

Şimdi de paramın tamamına yakınının kesinti yapılacağı söyleniyor. Neye göre kalmadığım alınmadığım otel için para mı ödeyeceğim ben müşteriyi bu kadar mağdur etmeye ne hakkınız var ya. Paramın tamamının iade edilmesini talep ediyorum.

Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Club Aqua Plaza Hotel Yetersiz Oda Sorunu

03 Temmuz 2024 16:20

Rezervasyon Sorunu Ve İade Edilmeyen Ücret Nedeniyle Mağduriyet

28 Mayıs 2025 19:12
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 13:56
Club Hotel Anjeliq Kullanmadığımız ve Konaklama Yapmadığımız Otelin Parasını Kestiler

09 Haziran 2024 12:34

29 Ağustos 2023 13:03