Pınar sonucu yetersiz buldu

Omix X700 Talk Back Ve Donma Sorunu

Omix X700 Talk Back Ve Donma Sorunu
14 Aralık 2023 19:07

Diyarbakır Ceylan Karavil park AVM 'de Media Markt mağazasından 22 Kasım'da omix x700 adlı telefonu aldım. Daha 20 gün oldu alalı ama o kadar çok sorunu var ki hangi birini anlatsam. Daha 10 gün olmuştu alalı. Talk back özelliği kapalı olduğu halde hep uyarı gelip ekran ve tuşlar kilitleniyor. Ayrıca donma olayı ile karşı karşıya kalıyorum. İade etmek istedim sadece online satışta iade yapılabildiğini söylediler ve mağdur olduk. Neyse mecbur böyle kullanmaya devam edeyim bari dedim ama telefon her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Birkaç gündür de gelen aramaları açamıyorum. Tuş kilidini açamıyorum çünkü ekranda hep talk back uyarısı var ve uzun bir süre kaybolmuyor bu uyarı. Ayrıca ekran ışığında titreme var sanki yanıp sönüyor gibi. Telefonla konuşurken kulağa götürdüğümde ekran kapanmayıp açık kalıyor doğal olarak uygulamalar arası geçiş yapabiliyor. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Daha bir ay geçmeden bu sıkıntıları yaşadıysam ilerleyen günlerde hurdaya çıkacağından endişe ediyorum. Ürünü iade etmek istiyorum.

15 Aralık 2023 10:52 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

19 Aralık 2023 18:28

Ekran ışığında titreme sorunu devam ediyor. Özellikle beyaz ekranda bu durum çok belirgin. Bu konu ile ilgili geri dönüş talep ediyorum. Ve hâlâ iade talebim ile alakalı olumlu bir dönüş sağlanmadı. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

20 Aralık 2023 11:34

Değerli Kullanıcımız, Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

25 Aralık 2023 01:17

Omix x700 her ne kadar beni üzse de firmanın sorunu çözmeye yönelik müşteri hizmetleri iyiydi. Bir çok firmaya göre satış sonrası destekten memnun kaldım. Talk back sorunu şimdilik halloldu müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi ile. Beyaz ekran titreme sorunu devam ediyor. Firma iade talebime olumlu dönüş yapsaydı çok memnun olacaktım fakat maalesef iade talebim yok sayıldı. Üzgünüm.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
13 Ocak 2024 21:13

Murat
21 Ekim 2023 21:58
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Fahri
27 Ağustos 2023 04:40