İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Omio Bilet İptali Yapmıyor

Omio Bilet İptali Yapmıyor
14 Ağustos 2024 11:54

Omio sitesinden bilet satın aldım. 23 Ağustos saat 08.54 6 kişilik. 6 kişilik vagonlar boş olmasına rağmen bizi 2 farklı vagona attı üstelik koltuk ücreti ek satın almış iken. Biletleri iptal etmek istiyorum. Omio yapay zekaya bağlanıyor ve bir türlü iptal işlemini gerçekleştirmiyor. Seyahat gününden 7 gün öncesine kadar 19 euro karşılığı iptal etmesi gerekirken. Biletlerimin iptalini talep ediyorum.

profile profile
16 Ağustos 2024 15:30

Ücretsiz iptal hakkı var iken ulaşamıyorsunuz. Online iptal edin diye sürekli aynı mesajı atıyorlar. Online iptal seçeneği çıkmıyor sitede sadece ismi var. Yurt dışı kaynaklı site olduğu için ulaşamıyorsunuz.

M. Ekrem

Merhaba şu anda aynı problemi yaşıyorum. Daha sonra ulaşıp problemi çözebildiniz mi?

İbrahim

Merhabalar, omio nun sitesinden en az 20 defa şikayet mesajı yazdım. Standart mesajlar ile geri dönüşüm yapıyorlardı, en son dava açacağım, her yere şikayet edeceğim tarzı şeyler yazdım email ile geri dönüş yapıp hesabıma iade ettiler 1 ay sonra... Telefon ile ulaşamadım hep sitelerinden mesajlar attım belki de günde 4,5 defa

Omio, cancelación pendiente de billete comprado

Omio Split My Group Into Different Wagons – Won’t Let Me Cancel My Tickets

Omio Split My Group Into Different Wagons – Won’t Let Me Cancel My Tickets
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Gülsen
03 Nisan 13:43