26 Temmuz 2023 10:34

İlk kalıcı oje ve manikür randevuma gittiğimde işlemi iki gün önce başlayan bir aydır bu sektörde olduğunu söyleyen hanımefendi yaptı, manikürü kesinlikle eşit yapamadı ojeyle eşitleyeceğini tekrarladı sürekli, ama ilk denediği oje pütürlüydü sonra denediğinin dibini fırçaladı sürekli bitmiş oje yetmedi doğal olarak tüm tırnaklarıma yetmeyecekse kurutmazsın bakarsın denersin, bilmediği için daha ojelerin yerini rengini bulamamış, daha sonra diğer uzman hanımefendi getirdi. Oje varmış biz bitmişiyle uğraşıp durmuşuz. 17.30 da oturduğum işlem 19.30 da hâlâ bitmemişti, sonraki danışan geldiği beklediği için yetkiliyle konuşup geldiğinde teklif ettikleri çözüm ojeyi telafi edemeyecekleri kalıcı ojeyi çıkarıp ücret almayacakları. Üzerine çok düşünülmüş bir çözüm olmalı ücret almamak! Tırnaklarım mahvolmuş bir şekilde salondan ayrıldım. İncecik kaldı tırnaklarım katman katman oldu. İki hafta sonra tekrar şans vererek yeni bir randevu aldım 18.00 randevuma 19.15 de hâlâ alınmamıştım önceki randevuda işlemimi yapa (maya) n hanımefendi uzmanın işlemi uzadığı için kendinin alacağını söyledi. Kendisiyle yaşadığım deneyimden dolayı kesinlikle istemediğimi söyledim o zaman bekleyeceksiniz denildi, akşama da 10 dakika olur. Yarım saat olur 1 saat 15 dakikada olmaz ki salondan çıkarken hâlâ 10 dakika daha süreceğini söylüyordu. İlk defa böyle bir işletmeyle karşılaşıyorum. İki randevum da tam bir fiyaskoydu. İkincisinden de işlem yapılamadan ayrıldım. Ne bir açıklama bir telafi söz konusu!

05 Mart 2024 22:09
Simay sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 19:25

10 Aralık 2024 20:56